Herkese selam, LGS sınavıma 4 gün kaldı sınavdan sonra ise yaklaşık 9-10 bin TL ile sistem alacağım. İtopya'dan bakıyorum ama istediğimi çok fazla bulamadım.
Öncelikle söyleyeyim ben render, kurgu, montaj ve oyun işleri ile meşgul olacağım buna göre iyi işlemcili ve ekran kartlı bir sistem istiyorum istediğim sistemde en az;
Olsun istiyorum ve biliyorsunuz ki İtopya'da hazır bir sistem üzerine montaj yapabiliyorlar bundan faydalanarak yapın lütfen İtopya'nın hazır sistemleri genellikle kötü oluyor fakat ekran kartı işlemci falan takıp çıkartılabiliyor.
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem monitör hariç 10.000 TL şimdiden teşekkürler.
Samsung 860 Qvo MZ-76Q1T0BW 1 TB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Amd Ryzen 5 3600x 3.8ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (95 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Herkese selam, LGS sınavıma 4 gün kaldı sınavdan sonra ise yaklaşık 9-10 bin TL ile sistem alacağım. İtopya'dan bakıyorum ama istediğimi çok fazla bulamadım.
Öncelikle söyleyeyim ben render, kurgu, montaj ve oyun işleri ile meşgul olacağım buna göre iyi işlemcili ve ekran kartlı bir sistem istiyorum istediğim sistemde en az;
Olsun istiyorum ve biliyorsunuz ki İtopya'da hazır bir sistem üzerine montaj yapabiliyorlar bundan faydalanarak yapın lütfen İtopya'nın hazır sistemleri genellikle kötü oluyor fakat ekran kartı işlemci falan takıp çıkartılabiliyor.
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem monitör hariç 10.000 TL şimdiden teşekkürler.