Maksimum 10.000 TL monitör dahil sistem

Önerileriniz güzel hocam Dark markasını pek iyi bilmiyordum o yüzden pek eklemek istemedim.
R5 5500 almak daha iyi gibi geldi şimdi 3300X overclock ile aynı performansa geldikleri için seçmiştim fiyatı 5500 2. eliyle aynıymış izniniz varsa düzenliyeyim hocam mesajı adam gibi bir şey toplamış oluruz.

Anakart kötü ekran kartından çok fazla performans alamazsınız o anakart yüzünden PSU C4.

Dark bu bütçede alınabilecek güzel ürünler üretiyor, Dark Guardian gibi.

3300X ne kadar overclocklansa da aynı düzeye gelemez zira çekirdek farkı var. Ayrıca 5500 bellek kontrolcüsü olarak kat kat daha iyi. 5500'de RAM'ler 4133 MHz(RAM çipine bağlı) civarına overclocklanabiliyor. 5600 ile bile çıkabileceğiniz maksimum değer 3600-3800 MHz olur. 4133 MHz frekansa sahip bir 5500(5600'e değil, 3300X ve 3600'e), oyunlarda ciddi fark atar.

Düzenleyebilirsiniz hocam tabii ki.

@Lusyz Hocam RAM'leri de aşağıdakilerden biriyle değiştirebilirsiniz. Benim Corsair LPX'e alerjim var, XMP'de bile sorun çıkartabiliyor bazı kişilerde.

Son düzenleme:

Hallettim hocam çok güzel sistem oldu vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…