Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #11 Hocam 1K çıkarsanız mis gibi makine var. Amazon.com.tr
Ryota Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.074 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 Ramazan Ö dedi: Hocam 1K çıkarsanız mis gibi makine var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aşırı hızlısınız.
Ramazan Ö dedi: Hocam 1K çıkarsanız mis gibi makine var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aşırı hızlısınız.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #13 Ryota dedi: Aşırı hızlısınız. Genişletmek için tıkla... Tek tek konulara bakıyorum. Bütçeye uyuyorsa yapıştıyorum. Çok güzel makine çok. 17.3" ve 2070 olsa alırdım.
Ryota dedi: Aşırı hızlısınız. Genişletmek için tıkla... Tek tek konulara bakıyorum. Bütçeye uyuyorsa yapıştıyorum. Çok güzel makine çok. 17.3" ve 2070 olsa alırdım.
Y ygtdmrzz Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #14 Ramazan Ö dedi: Hocam 1K çıkarsanız mis gibi makine var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon olarak Türkiye'de garantisi geçerli olur mu bu ürünün hocam ?
Ramazan Ö dedi: Hocam 1K çıkarsanız mis gibi makine var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon olarak Türkiye'de garantisi geçerli olur mu bu ürünün hocam ?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 21 Nisan 2021 #15 ygtdmrzz dedi: Amazon olarak Türkiye'de garantisi geçerli olur mu bu ürünün hocam ? Genişletmek için tıkla... Lenovo Türkiye garantisi yok ancak Amazon garantisi var. 2 yıl içerisinde cihazınız da herhangi bir sorun olursa; ellerinde var ise yenisini gönderiyorlar, eğer ellerinde yok ise o zaman ücretini iade ediyorlar.
ygtdmrzz dedi: Amazon olarak Türkiye'de garantisi geçerli olur mu bu ürünün hocam ? Genişletmek için tıkla... Lenovo Türkiye garantisi yok ancak Amazon garantisi var. 2 yıl içerisinde cihazınız da herhangi bir sorun olursa; ellerinde var ise yenisini gönderiyorlar, eğer ellerinde yok ise o zaman ücretini iade ediyorlar.