Maksimum 100 Tl Mouse Önerisi

Ömer Yüce

Hectopat
Daha fazla  
Mauselardan o kadar da iyi anlamam. Bana en fazla 100tl bir mause önerir misiniz? (oyun amaçlı kullanıcam.)
Daha çok csgo ve lol oynuyorum ama diğer oyunları da zaman kaldıkça oynuyorum.
FRISBY GX6 PRO GAMING MAKRO MOUSE + MOUSE PAD
Bu mause ve mausepad iyi midir? İlk olarak bunu alacaktım ama birçok yerde Frisby'nin adi olduğunu söylediler.

Resimlerinde güzel gözüküyor kırmızı aydınlatması laptopumla uyumlu olacaktır. Siz kullanıyormusunuz? G300 ile arasındaki fark nedir

Steelseries kinzu v2 veya g300s oneririm. Bir suredir g300s kullaniyorum, gayet memnunum.

Peki 1-2 gün sonra g300s alacağım o zaman. Mausepadsiz kullansam sıkıntı yaşarmıyım? Daha çabuk mu bozulur veya eskir.

Bir de g300s nin altı kırmızı olanı var mı?

Peki 1-2 gün sonra g300s alacağım o zaman. Mausepadsiz kullansam sıkıntı yaşarmıyım? Daha çabuk mu bozulur veya eskir.

Bir de g300s nin altı kırmızı olanı var mı?
Var. Bulman biraz zor ama G300 diye geçiyor. S yok.

Resimlerinde güzel gözüküyor kırmızı aydınlatması laptopumla uyumlu olacaktır. Siz kullanıyormusunuz? G300 ile arasındaki fark nedir
Renkler.

Çok hoş bir mouse sgm-x7 3 farklı renk ayarı var sarı yeşil kırmızı benim tavsiyem.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 258
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…