Maksimum 10000 TL'ye parfüm önerisi

10 Bin bütçem olsa yüksek ihtimal 3-4 parfüm alırdım bunu da arap muadili olarak alırdım. Club de nuit intense man (Pure Parfume versiyon). Afnan 9PM - Liquid Brun - Rasasi Hawas ve bu tarz gruplara yönelirdim 1 parfüm alacağıma çok güzel 3-4 parfüm alabilirim ve bunlar ztn orjinallerine çok yakın bazıları daha güzel kokular. Afnan 9PM orjinali olan Ultra Maleden 2 kat falan daha güzel bi koku.

Nerden temin edebilirim bunları hocam bakıcam mantıklı olabilir dediğiniz.

Bir de bunları nereden bulabilirim orijinal olarak sadece Boyner ve Sephora mı var?
Teşekkür ederim bu arada cevaplar için.

Hocam nishanenin kendi sitesinde mevcut hacivat Beymen'lerde de bulabilirsin bir koklayıp denemek için muhtemelen tercihin bu olur

Nerden temin edebilirim bunları hocam bakıcam mantıklı olabilir dediğiniz.
Ruxan ve Safi Paşa hocam.

Hocam nishanenin kendi sitesinde mevcut hacivat Beymen'lerde de bulabilirsin bir koklayıp denemek için muhtemelen tercihin bu olur
Nishane Hacivat kullanıyorum aktif olarak haksız diyemem ama 10bin tl bütçem ile hiç parfümüm yoksa hacivat almam ve asla aldırmam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…