Maksimum 14.000 TL notebook tavsiyesi

Bütçe
14.000 TL

cagdasl

Attopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar görüyorum ki forumda çok bilgili kişiler var. Bu sene üniversiteye başlayacağım ve bilgisayar almam gerekiyor. Açıkçası notebooklardan pek fazla anlamıyorum ama birkaç tane notebook buldum sizden rica etsem hangisi daha iyidir bakabilir misiniz? Eğer bu bütçeye göre daha iyi notebooklar biliyorsanız önerilerinizi de bekliyorum. Bu arada daha önceki kullandığım laptop HP idi ve aşırı ısınıyordu kesinlikle HP marka olmasını istemiyorum.

Ama dediğim gibi pek fazla anlamıyorum, 3050 Ti ekran kartı olanları seçtim.
Bu arada mümkün olduğunca kullanım süresi uzun ve 16 GB RAM veya üstü olmasını istiyorum.

Merhaba arkadaşlar görüyorum ki forumda çok bilgili kişiler var. Bu sene üniversiteye başlayacağım ve bilgisayar almam gerekiyor. Açıkçası notebooklardan pek fazla anlamıyorum ama birkaç tane notebook buldum sizden rica etsem hangisi daha iyidir bakabilir misiniz? Eğer bu bütçeye göre daha iyi notebooklar biliyorsanız önerilerinizi de bekliyorum. Bu arada daha önceki kullandığım laptop HP idi ve aşırı ısınıyordu kesinlikle HP marka olmasını istemiyorum.

Ama dediğim gibi pek fazla anlamıyorum, 3050 Ti ekran kartı olanları seçtim.
Bu arada mümkün olduğunca kullanım süresi uzun ve 16 GB RAM veya üstü olmasını istiyorum.
Hocam 3060 bakmaya çalışın oyun oynayacaksanız.

AMD işemciler hakkında hiçbir bilgim yok iyi midir bu ? Intel i7 11800H ile kıyaslarsak sence hangisi iyi ?
Hocam MSI ile ASUS TUF neredeyse aynı donanımda fakat ben MSI öneririm ASUS TUF ısınma sorunlu diye biliyorum.
Teşekkürler bende onu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı