Maksimum 14.000 TL notebook tavsiyesi

Bütçe
14.000 TL
Aynen böyle şeylerde gördüm bazı kişiler almayın aşırı ısınıyor diyor, bazıları hiç sıkıntı yok çok iyi diyor. Kafam karıştı şimdi.

Videoya baktıysanız görmüşsünüzdür kasa kalitesi bayağı kötü bu kadar para verilmez böyle bir laptopa.

3050 Ti 3060'a yakın bir kart değil asla olamaz da. Yanlış bilgi vermeyin. Biri 50 diğeri 60 diye ikisini aynı zannediyor olabilirsiniz ama öyle değil.
Yani 3060 daha iyi bir kart mı? Öyle mi demek istediniz ?

Yani 3060 daha iyi bir kart mı? Öyle mi demek istediniz ?
Çok daha iyi bir kart. Aralarında küçük değil büyük bir fark var. 13 bin lira civarı para verecekseniz 3050 serisi ekran kartlı laptop almayın asla. 7000 liraya da 3050 ekran kartı içeren laptop bulabilirsiniz ki bu da size bir fikir verir diye düşünüyorum. Detaylı karşılaştırma videolarını YouTube'de bulabilirsiniz. Benim kişisel tavsiyem RTX 3060 içeren Legion almanız ki yukarıda biri linkini bırakmış. 12.000 civarına bulabilirseniz HP Omen de alabilirsiniz 3060'lı. Her iki cihaz da fiyatına göre en iyi performansı veren cihazlardır. Ancak 13-14 bine Msi yada Asus diye 3050 laptop almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…