Merhaba Technopat ailesi. Yeni yılınız kutlu olsun.
Maksimum 14.000 TL kasa için bütçe ayırdım. 3000-4000 lira gibi bir bütçeyi de monitöre ayırdım. Bu bütçe doğrultusunda oyun için hangi sistemi önerirsiniz? İleride sistemi yükseltmek istediğim zaman beni üzmemesini istediğim bir sistem olmasını rica ederim.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Bu da aynı fiyata, ekran kartı 3 fanlı fakat PSU ve M2 SSD bir tık daha düşük kalitede.
www.gencergaming.com
Her iki sistem için de işlemciyi Ryzen 5600 ile değiştirirseniz çok daha iyi olur performans açısından, özellikle Valorant ve CSGO gibi işlemci tabanlı oyunlar açısından.
HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Teşekkür ederim hocam. Atmış olduğunuz sisteme 5600 ekleyince bununla hemen hemen aynı fiyata gelmiş oluyordu. Dolayısıyla bu sistemin ekran kartı yönünden bir tık avantajı olunca sorayım dedim.