Merhabalar bugün sabah saatlerinde bir monitör alacağım. İlk başta 75Hz IPS monitörlere bakıyordum 1000TL civarındalar ASUS VA23ehe alacaktım fakat fiyat farkının 144Hz'ler ile aynı olmasından dolayı bütçeyi artırdım. Bilgisayarda siyah ve beyaz ekran üzerinde çok fazla okuma yapıyorum, film dizi izler ve aynı zamanda rekabetçi oyunlar oynarım. Sizlerin önerisi ne olacaktır benim için. Şu an kullanmakta olduğum monitör ASUS VP228H maalesef memnun değilim gözlerimi çok yoruyor ve renkleri gerçekten çok kötü.
Aklımda fiyatından dolayı Samsung'un CRG50 modeli var fakat çok fazla ghosting problemi var denilmiş. Kendi kullandığım monitörde ghosting testi yaptım var mı yok mu anlamadım. Günlük kullanımda beni hiç rahatsız etmedi.
Samsung'un CRG50 modelini kullanmıştım. Şu an ASUS VG249 düz ekranlı modelini kullanıyorum. Pivot olması çok konforlu kılıyor monitörü. Rampage vs gibi markaları şahsen almam. Kaliteli markaları da ŞOK, BİM vs den almam.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!