B bugradmr Kilopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #11 ThePentium dedi: Hocam Bloody ile Logitech arasında kaldım. Beni hangisi daha uzun götürür. Genişletmek için tıkla... Bloody lazer Logitech optik sensör kullanıyor ve DPI istediğiniz gibi ayarlanmıyor diye biliyorum ama sensör konusunda bile Logitech çok önde.
ThePentium dedi: Hocam Bloody ile Logitech arasında kaldım. Beni hangisi daha uzun götürür. Genişletmek için tıkla... Bloody lazer Logitech optik sensör kullanıyor ve DPI istediğiniz gibi ayarlanmıyor diye biliyorum ama sensör konusunda bile Logitech çok önde.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2021 #12 ThePentium dedi: Arkadaş hangi kafayla atmış. Genişletmek için tıkla... Saygısızca bir üslup kullanmak yerine güzelce ifade edeyim. 1 hafta önce 179 TL'ye aldım bu mouseyi .
ThePentium dedi: Arkadaş hangi kafayla atmış. Genişletmek için tıkla... Saygısızca bir üslup kullanmak yerine güzelce ifade edeyim. 1 hafta önce 179 TL'ye aldım bu mouseyi .
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2021 #13 marshall matherss dedi: Saygısızca bir üslup kullanmak yerine güzelce ifade edeyim. 1 hafta önce 179 TL'ye aldım bu fareyi . Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben sizden özür diliyorum fakat şimdi olan fiyata baksaydınız keşke.
marshall matherss dedi: Saygısızca bir üslup kullanmak yerine güzelce ifade edeyim. 1 hafta önce 179 TL'ye aldım bu fareyi . Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben sizden özür diliyorum fakat şimdi olan fiyata baksaydınız keşke.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2021 #14 ThePentium dedi: Hocam şimdi ben sizden özür diliyorum fakat şimdi olan fiyata baksaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Problem yok hocam. Ben yakın bir zamanda aldığım için aynı sanıyordum, normalde hep link atarım bu sefer atmamışım şansa fiyat artmış.
ThePentium dedi: Hocam şimdi ben sizden özür diliyorum fakat şimdi olan fiyata baksaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Problem yok hocam. Ben yakın bir zamanda aldığım için aynı sanıyordum, normalde hep link atarım bu sefer atmamışım şansa fiyat artmış.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #15 marshall matherss dedi: Problem yok hocam. Ben yakın bir zamanda aldığım için aynı sanıyordum, normalde hep link atarım bu sefer atmamışım şansa fiyat artmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var. Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Rampage Mouse'i önerir misiniz ya da bu mouse nasıldır?
marshall matherss dedi: Problem yok hocam. Ben yakın bir zamanda aldığım için aynı sanıyordum, normalde hep link atarım bu sefer atmamışım şansa fiyat artmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var. Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Rampage Mouse'i önerir misiniz ya da bu mouse nasıldır?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Mart 2021 #16 ThePentium dedi: Hocam bir sorum var. Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Rampage Mouse'i önerir misiniz ya da bu mouse nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alinmaz hocam.
ThePentium dedi: Hocam bir sorum var. Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Rampage Mouse'i önerir misiniz ya da bu mouse nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alinmaz hocam.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #17 WaIter White dedi: Alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 16 Mart 2021 #18 Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11 Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11 Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Mart 2021 #19 ThePentium dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Fason ve dandik bir urun. Yukarida atilan Trust ve Bloody mouselerden birini almanizi oneririm.
ThePentium dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Fason ve dandik bir urun. Yukarida atilan Trust ve Bloody mouselerden birini almanizi oneririm.
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #20 ThePentium dedi: Hocam bir sorum var. Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Rampage Mouse'i önerir misiniz ya da bu mouse nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ben bu ürünü kullanıyorum, bence gayet kaliteli ve şık bir ürün ben memnun kaldım. Tek sorunu eliniz küçükse tam oturmuyor.
ThePentium dedi: Hocam bir sorum var. Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage Smx-r70 Blaze Usb 6400dpi Rgb Macrolu Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Rampage Mouse'i önerir misiniz ya da bu mouse nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ben bu ürünü kullanıyorum, bence gayet kaliteli ve şık bir ürün ben memnun kaldım. Tek sorunu eliniz küçükse tam oturmuyor.