Maksimum 1500 TL monitör önerisi

Arkadaşlar e-sporcu olmak gibi bir niyetim yok, genellikle simülasyon ve yarış oyunları oynuyorum ama arada sırada AC falan da oynamak istiyorum. Bütçem 1500 TL. Bana 24" ya da 27" bir monitör önerebilir misiniz ?

Ekran kartı: GTX 1650

Üstüne biraz daha ekleyip bunu alabilirsiniz.
1080p çözünürlük için 24 inç kullanın. 27 inç 2.5k çözünürlük için daha uygun.

1080P çözünürlük için 24 Inc kullanın. 27 Inc 2.5K çözünürlük için daha uygun.

Online FPS oyunları oynamıyor ki arkadaş. Büyük ekran daha iyi olmaz mı?

1080p 27 inç'te pikselleri görebilirsiniz, rahatsız olabilirsiniz. 27 inç için en uygun çözünürlük 2.5k ama kendi tercihi olacağı için 27 inç 1080p tercih edebilir fakat ben ve birçok kişi 27 inç alırken 1080p monitör almayı tercih etmezler.

1080p 27 inç'te pikselleri görebilirsiniz, rahatsız olabilirsiniz. 27 inç için en uygun çözünürlük 2.5k ama kendi tercihi olacağı için 27 inç 1080p tercih edebilir fakat ben ve birçok kişi 27 inç alırken 1080p monitör almayı tercih etmezler.
Doğru bir yaklaşım hocam piksel konusu önemli. Tercihe kalmış artık.

1080p çözünürlük için 24 inç kullanın. 27 inç 2.5k çözünürlük için daha uygun.

Belki ileride çift ekran kullanabilirim o yüzden mümkünse çerçevesiz curved bir monitör istiyorum. Racing setup kurmak gibi bir hayalim var da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı