Maksimum 1500TL Gamepad önerisi

Naruto Uzumaki0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, FIFA için gamepad alacağım. Bütçeyi 1500TL'ye kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe artarsa 9.nesil Xbox Gamepad önerebilirim. Artmazsa 2.el alabilirsiniz.
Farklı alternatifler:
Kablolu:

Kablosuz ancak Ultimate C sürümü:

8Bitdo Ultimate Bedrade Game Controller Game Console Vibratie Gamepad Joystick met 3.5mm Audio Jack Compatibel voor Xbox Series Windows 10 11 pc

Hocam biraz yani duruşu tuhaf geliyor ya ben sadece DualShock kullanan birisiyim. Böyle beni idare edecek çakma kolda olur ya.

Hocam biraz yani duruşu tuhaf geliyor ya ben sadece DualShock kullanan birisiyim. Böyle beni idare edecek çakma kolda olur ya.
F710 amazonda Nays ile 777 TL sanırsam
Ona bakabilirsiniz. Ancak ergonomisi çok iyi değil. Bağlantı problemi olduğunu söyleyenler de var.

F710 Amazon'da Nays ile 777 TL sanırsam.
Ona bakabilirsiniz. Ancak ergonomisi çok iyi değil. Bağlantı problemi olduğunu söyleyenler de var.

Evet hocam ya onları direkt gözden çıkardım ben. Cidden düzgün çakma kol yok.

F710 Amazon'da Nays ile 777 TL sanırsam.

Bu nasıldır.

Çakma olan ne kadar idare eder bilemeyiz. Çoğu çakmalarda ölü bölge bolca var. Eğer idarelik alıyorsanız olabilir. Çakmayla uğraşamam diyorsanız F710 mantıklı. Playstation tuş dizilimli gamepadler aklımda pek yok.

Monster Pusat Clutch modelini önerebilirim. Kendim de güncel olarak kullanıyorum, gayet başarılı bir gamepad.

Konuyu tam okumadınız sanırm. Pusat Clutch'dan daha iyi gamepadler önerdim. Ancak PS dizlimli istiyor konu sahibi.

Konuya gelen mesajları açmadan yazmıştım, görmemişim kusura bakmayın. 8Bitdo gamepadi kullanmadım ama F710'u uzun süre kullandım. Pusat Clutch bence çok daha başarılı bir gamepad.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…