Merhaba,
Genel kullanım uzun vade üzmeyecek bir sistem almak istiyorum yıl atmadan malum RTX veya AMD fark etmez mümkünse Ryzen serisi ve en az B550 chipsetli sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
FPS oyunları çok oynamam zevkine girersem girerim amacım hem günlük kullanımlar için hem de hikayeli RDR2 metro gibi oyunları oynamak için daha düşük bütçeli sistemlerde işimi görür ama aldığım zaman 5 sene dokunmadan kullanayım diyorum almadığımız her gün fiyat artıyor.
FPS oyunları çok oynamam zevkine girersem girerim amacım hem günlük kullanımlar için hem de hikayeli RDR2 metro gibi oyunları oynamak için daha düşük bütçeli sistemlerde işimi görür ama aldığım zaman 5 sene dokunmadan kullanayım diyorum almadığımız her gün fiyat artıyor.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLD22M300P13-1000 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.