Maksimum 200 TL'ye ekran kartı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

furkan uçar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 200 TL'ye kadar ekran kartı önerisi yapar mısınız?
200 TL'likler arasından en iyi performansı verebilecek bir kart önerirseniz çok memnun olurum, teşekkürler...

Not: Bugün bizim bakkal amca bana 2. el bir Zotac GTS 250 için 200 demişti sizce de tam bir bakkalık mı yapmış?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerin için teşekkür ederim, ben biraz daha cevap bekleyeceğim yine de, hızlı davranmamak gerek.

R7 250 o fiyatlarda alınabilecek en iyi ürün bence al. Biri gelip 4GB GT 630 linki atmadan, kafan karışmadan R7 250 almalısın.

Bende o zaman yarın ilk yapacağım şey bakkala gidip ben vazgeçtim demek ve vatan'ın yolunu tutmak fakat, azıcık daha bekleyeyim sonuçta yarına kadar zaman var biraz daha öneri gelirse tam karar veririm fakat r7 250 öncelikli planda

Garip olucak ama Hd 4650 bulabilirsen dene. Performans testlerini geçen bir arkadaş yaptı. Aynı ekran kartını bende kullanıyorum, sorun yaşamadım paranda sana kalmış olur.

Şimdi ben yarın R7 250'yi kesin alayım mı yoksa daha iyi performans veren 200 TL'lik var mı? Yok gibi geliyor fakat sonuçta burada ekran kartı alıyoruz.

Yarın R7 250'yi alıyorum. Umarım başka yoruma gerek yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…