Maksimum 200 TL'ye Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buğra Yanık

Hectopat
SENNHEISER PC 320 G4ME Mikrofonlu Kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçem 200tl'yi zorlar. Bu kulaklığın artı yönlerini , eksi yönlerini , fiyatını nasıl buldunuz?
Buna altarnetif olarak ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler , yorumlarınızı bekliyorum...

Ben de zaten alacağım ama danışayım demiştim. Bir de müzik dinlemek için almak istiyorum(Kulak içi). Sizce kulak içi kullanışlı mı? Aslında bu kulaklıkla da dinleyebilirim ama yatarken falan anlarsınız ya kötü oluyor. Bu kulaklığın mikforunu çıkartılabilseydi mükemmel olurdu. Bu kulaklıktan öte en fazla 200 TL'ye olduğunu sanmıyorum benim için. Bilen varsa ne olur yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
200 TL, kulaklığa para verilir mi ya akıl var mantık var. Alın 10 TL'ye kullanın :)

Olabilir ama yinede çok 200 TL bir kulaklığa daha cazip olabilir:) Neyse parası olan alır alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar ya da müzik dinleye dinleye:)

SENNHEISER PC 320 G4ME Mikrofonlu Kulaklık. Bu kulaklığın ses kanalı kaçtır acaba? 2.1 olmasını istiyorum çünkü laptobum var. Birde bu kulaklık eski mi? Eskimiş ise yeni model almak istiyorum. Nasıl bir yan etkisi olur eski kulaklıkların? Alacağım site:

hhttp://www.sanalmarketim.com/urun/b3389a50d7e9fe9888fd0ce7853155e3/SENNHEISER-PC-320-G4ME-Mikrofonlu-Kulaklik-(Siyah)

Arkadşlar en sonunda paraya kıyıp Razer Kraken Pro aldım. Yakında incelemsini de yapacağım. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı