Maksimum 2000 TL güncel telefon tavsiyesi

Makaleler
3
Yer
İstanbul
Merhaba dostlar. Anneme telefon alacağım, maksimum bütçem 2000 TL. Kamerası iyi, ekranı en az 1080P olan. Kronik şebeke sorunları, ekran yanığı, teknik servis vs. gibi problemleri bulunmayan, uzun yıllar götürecek bir telefon arıyorum. Samsung olursa daha iyi olur ama diğer önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Önümüzdeki aylarda çıkabilecek olan iPhone SE 2 modeline bakabilirsin. 2000 civarı olacak deniyor.

Redmi Note 8 veya Galaxy A30S'i önerebilirim, biraz daha eskilere gidersek Galaxy S7'yi de öneririm o bütçede, ekran sıkıntı olmayacak ise eski iPhone (A9 işlemci ve üstü, kısaca o bütçede SE, 6S, 6S+ ve 7) modellerine de bakılabilir (genelinde sorun çıkarmayacan eski tepe modellere de yönelebilirsiniz daha az kusur arayacak iseniz), Realme 3/5 Pro'ya da bakabiliriniz güncel cihazlar arasından, iPhone SE'nin 2. bir varyasyonu olsa bile 2000 TL'ye bu ülkede imkansıza yakın gözüye bakmanızı tavsiye ederim @Xhayt (ki bence çıkmayacak SE 2, her sene çıkıyor ).

Önümüzdeki aylarda çıkabilecek olan iPhone SE 2 modeline bakabilirsin. 2000 civarı olacak deniyor.
Bir iPhone'nin 2000 TL'den satışa çıkacağını hiç sanmıyorum hocam. Artı olarak bekleyemem, telefon kırıldı ve çalışmıyor. 2-3 güne almam lazım.
Redmi Note 8, A30S ve M30S gözüme çok takıldı. Ama Redmi'nin yorumlarında şebeke problemi olduğunu gördüm, doğru mudur? Teknik servisine falan da pek güvenemiyorum açıkçası.

Bende gördüm fakat alınma sayısına oranlarsak az bir kesimde, A30S iyi duruyor o bütçede (ben olsam S7 Edge alir kalan paraya da bir Akıllı bileklik alırdım veya o bütçede alabileceğim diğer eski tepe cihazlara bakardım veya düz söyleyeyim tekrardan kullandığım telefonu veya bir üstünü alırdım, malzeme kalitesi benim için kameradan daha büyük bir etken ve hiçbir tepe cihazın kamerası kötü değil, annenizin de telefonu düşürmesi normal bir bireye göre daha yüksek olduğu ihtimalini göz önünde bulundurun).

Şuan kullanmakta olduğum P30 Lite öneririm. Bence telefon alırken telefonun performans puanlarına çok takılmamak gerek. Telefondan aldığınız verime bakılmalı. Aynı fiyatta Note 8 Pro ve A50 kullanmış biri olarak söylüyorum. Eğer parmak izi canını sıkmayacaksa A50 de düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…