Uzun zamandır PC almayı düşünüyordum ve sonunda böyle bir sistem topladım. Ekran kartında çok kararsız kaldım o bütçede R9 380 vardı ama Sapphire olduğu için vazgeçtim. Bu fiyata daha iyisi toplanır mı? PC önerisinde bulunacaklar Sinerji veya Vatandan toplarsa daha iyi olur.
1-2 ay sonra yanına aynısından alıp ramleri 16 gb yapmayı düşünüyorum aslında o yüzden öyle ve PSU'yu LX yaptım. Ben yaklaşık 1 yıldır sistem almayı düşünüyordum ve Zalman Z3 takıntısı oluştu bende bizzat gidip kasayı da inceledim ve çok beğendim. Bu sistem ileriki yıllarda upgrade edileceği için kasayı değiştiremem o yüzden. Yorumlarınız için teşekkürler.
Beyler bu hafta bilgisayarı alacağım için son kez danışmak istedim sizlere. MSI GTX 960 4 GB modelini mi almalıyım yoksa MSI R9 380 2 GB modelini mi? Topladığım 2 sistem de bu. Bir de H81-P32 ile H81-P33 arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyidir?
Dostum ben 2000 TL'ye Gtx 960 veya R9 380 olan sistem topluyorum senin sistemin ise GTX 750 Ti. O fiyata biraz zor satarsın azıcık daha düşür. Soru yukarıda kaldı diye tekrar soruyorum MSI GTX 960 4 GB modelini mi almalıyım yoksa MSI R9 380 2 GB modelini mi? Bir de H81-P32 ile H81-P33 arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyidir?