Maksimum 2000 TL'ye işlemci önerisi

Bütçe
Max. 2000

roigotv

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
RAM
8 GB
Anakart
Asus M5A97 EVO R2.0
Maksimum 2000 TL işlemci önerisi istiyorum. Normal ve güçlü düzeyde oyun oynayacağım.
Anakart: ASUS M5A97 EVO R2.0
PSU: Aerocool VX-400
Not: Şimdilik ekran kartım kötü. Daha sonra alacağım. İşlemciye göre ekran kartı alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Eski işlemcim buydu yeterince götürdü beni ve rahatlıkla kullandım. Bu fiyata bu ekonomide çok güzel işlemciler kalmadı ancak yakın nesil bir işlemci olarak bunu önerebilirim. Yanında darboğaz yapmayacak şekilde güzel bir ekran kartı alırsan bence yeterli olabilir senin için oyun konusunda.
Yani bence ben kendi tahminime göre şöyle bir şey yapmak istiyorum, 200, 300 tl üstüne ekleyip, AMD Ryzen 5500 almak istiyorum. Hem daha güçlü.

Yani bence ben kendi tahminime göre şöyle bir şey yapmak istiyorum, 200, 300 tl üstüne ekleyip, AMD Ryzen 5500 almak istiyorum. Hem daha güçlü.
AMD işlemci noktasında daha iyi AMD'yi tavsiye ederim. Üstelik bu fiyata gelecek olan stok soğutucu intel noktasında berbat.

Anladım peki benim işlemim FX 8120 zaten. Yeni anakart alırım.
Ama mutlaka şuan ki işlemciniz için AM3+/AM3 desteği olanlardan alın çünkü alacağınız anakarta şuan ki işlemciniz yaramayabilir. Mutlaka bu site üzerinden teyit ederek alın veya başka bir marka anakart alıcaksanız mutlaka o markanın sitesinden destekleyip desteklemediğini incelemenizi öneririm. Beklenmeyen sürprizler yaşamayın :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı