Maksimum 200TL Kulaklıklı Mikrofon Önerisi
Uzun zamandır kablosunu kemirdiğim için sağ tarafından ses gelmeyen ve mikrofonundan pek memnun olmadığım kulaklığımı kullanıyordum. Ama artık yeni bilgisayar alınca yeni bir kulaklığında gerektiğini düşündüm ve bayramda biriktirdiğim paralarla kendime iyi bir kulaklıkle mikrofon veya kulaklık + mikrofon almaya karar verdim. Fakat bir sürü ürün var ve hangisini seçeceğimden emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Asus Cerberus ve Sony Rampage SN-RW1 arasında kaldım diyebilirim. Aslında ikisinin arasında tam olarak kalmadım sadece bakarken ikisininde iyi ve önerilen kulaklıklar olduğunu gördüm. Sony'nin ürünlerini arkadaşlarım kullanıyor fakat bana bu marka diğer markalara kafa tutamaz gibi geliyor. Lütfen bu konuda beni aydınlatın.
Aradığım Özellikler:
- Çok uzun saatler boyunca kafamda kalıyor bu yüzden çok ağrıtmasın. Ee tabi arada kafamızdan çıkartıp kulaklarımıza hava aldırtıyoruz ama yazın yaklaşık 6 saat duruyor kafamda.
- Ses kalitesi benim için önemli çünkü bu aralar kendimi FPS oyunlarına geliştirmeye çalışıyorum. Onun dışında rahat rahat müzik dinlemek ve dizi izlemekte isterim.
- Mikrofon oldukça önemli çünkü yayın yapmaya başlayacağım ve online oyunlarda takım arkadaşının seni anlayabilmesi için iyi bir mikrofon şart.
Lütfen yardımcı olur musunuz?
@samet67671 ve
@JaroxJamaica yardımcı olur musunuz?
Msi DS501 modeli nasıldır? Gözlüklü biri olduğum için sorun yaşar mıyım? Ve lütfen birileri yardım etsin.