Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #21 Silinen üye dedi: Bütçesini biraz daha yükseltmesini öneriyorum ben.Biz burada oyunculara performansı iyi olduğu kadar uygun olan ekran kartlarını önermek için çaba harcıyoruz ki gt630 a iyi demek gidip casper marka bilgisayar almaya benzer Genişletmek için tıkla... Adam bütçesini artıramıyor ne yapsın?
Silinen üye dedi: Bütçesini biraz daha yükseltmesini öneriyorum ben.Biz burada oyunculara performansı iyi olduğu kadar uygun olan ekran kartlarını önermek için çaba harcıyoruz ki gt630 a iyi demek gidip casper marka bilgisayar almaya benzer Genişletmek için tıkla... Adam bütçesini artıramıyor ne yapsın?
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2014 #22 Silinen üye dedi: Adam bütçesini artıramıyor ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Helep dedi: şu an almam gerek ekran kartım yandı Genişletmek için tıkla... Bütçenizi arttırana kadar beklemenizi öneririm, eğer yüklü bir oyun oynamıyorsanız onboarddan bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Adam bütçesini artıramıyor ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Helep dedi: şu an almam gerek ekran kartım yandı Genişletmek için tıkla... Bütçenizi arttırana kadar beklemenizi öneririm, eğer yüklü bir oyun oynamıyorsanız onboarddan bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.
U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #23 R7 250 O.C. GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Amd Ekran Kartı bu kart işinizi görür
H Helep Hectopat Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 52 29 Mart 2014 #24 Amd 7750 ye ne dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014