Maksimum 250 TL Klavye Öneri

zkngkdnz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle hepinize merhabalar,
Ben notebook klavyesi kullanmaktan artık bıktım ne diyeyim siz anlıyorsunuzdur beni, ki yakın zamanda da uzun çabalarım ve uğraşlarım sonucunda da bilgisayar toplamaya karar kılmıştım hem de onun için bir klavye almam gerek oldu.
Elimde şu an 250 TL var, bütçemi arttırabilirim hiç sorun değil 300'e çıkartırım lakin, ben ne bileyim çok fazla para harcayasım yok; cebimde param kalsın mı desem bilemedim... Hayır gerçekten seveceğim bir klavye olursa neden olmasın? Ama ben bugün VATAN BİLGİSAYAR'a gittim.
Klavyeleri bir güzel kontrol ettim hatta kutusundan bakmak için klavyeyi çıkarttıracaktım. Malum artık almaya karar kıldım. Personele gittim ve klavyeyi bilgisayara takıp takamayacağımızı, aydınlatma sistemine bakmak istediğimi söyledim. Ve orada çalışan personel beni tersleyerek "Neyine bakacaksın?" gibisinden cümleler kurdu. Hani o kadar sert söyledi ki bunları benim daha fazla iletişim kurma isteğim kalmadı ve klavyelere son kez baktım. (Açıkta olanlara)
*Bloody B120
*Frisby FX-2 PRO
*Everest'in Herhangi bir modeli...
Hepsi çok kötüydü!
Bloody'nin basma hissi aşırı derecede hissiz geliyordu bana, Frisby desen tuşlar çok bitişik ve sebebini bilmediğim bir şekilde içime ısınmıyor, Everest desen tasarımlarını ve basma hissiyatlarını sevemedim ne yazık ki... Logitech G105 vardı, dediğim gibi kutusundan çıkarttırmak için uğraşmadım ki tasarımını sevmiyordum ondan dolayı da bekledim. Sonuç ne oldu? Alamadım... Şimdi de biraz araştırma yaptım ve şunu da fark ettim. Benim masam normal bir klavye için kıtı kıtına yeterli... Yani küçük olması çok iyi olurdu ama normal boyutlardaki bir klavyeye alışkın olduğumdan dolayı da bir şekilde normal boyutlarda bir klavye istiyorum.
Şimdik;
Dedim ki "Gökdeniz otur internetten al."
Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Fiyatı
veya
Zalman ZM-K500 USB Mekanik Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Birçok siteden baktım ve şu an içerisinde bu 2'sinden birini düşünüyorum...
Ancak, ben alacağım klavyede:
1- IŞIK
2- TATMİN EDİCİ HİSSİYAT
3- Hmmm bilmiyorum, Tasarım
Zalman'da TASARIM + T.E.H. var, Tasarım olarak tamam çok mükemmel olmasa da sıkıntı değil ama ışık...
Işığı yok. Sebebini bilmediğim bir şekilde Işık saçan bir klavye istiyorum... ThermalTake'e gelirsek de bu sefer tuşlar Laptop klavyesinden farksız görünüyor! Dümdüz ve hafif tuşlara sahip gibi duruyor ki yorumları da o yönde. Ama ben hafif tuş istemiyorum veya düz... Ancak tasarım olarak ve diğer yönler olarak da bu klavye beni tatmin ediyor. Fazlasıyla ikilemdeyim.
Gameekstra.com üzerinde de 250 TL'ye 2. El Logitech G710+ gördüm... 1 Ay Garanti sunulduğu yazıyordu, ama alan bir kişi:
"İçinden ne garanti ne başka bir şey çıktı, klavye tozla kaplıydı ama çalışıyor." şeklinde bir yorum yapmış. Bu ise içime kurtlar düşürdü. 2. el istemiyorum, sıfır kullanma takıntısı da denebilir buna.
*Benim gibi hayatı boyunca Numpad ile birlikte yaşamış biri, sizce Numpad'siz bir klavyeye alışabilir mi?
*Enter tuşunun büyük olması benim için önemli, Backspace de aynı şekilde. Ama Zalman'da bu ikisi yok ve üstüne üstlük "," butonu Enter tuşunun üstünde...
+Bana klavye önerme şansınız var mıdır acaba?
Dediğim gibi masam normal boyutlarda bir klavyeyi alacak kadar yeterli.
İstediklerimi de yukarıda belirttim...
Aslında kalbimi fethetmiş olan bir klavye var: Logitech G910 Orion Spark, ama fiyatı da Kalbimi delip geçiyor işte.
Bana klavye önerirseniz çok sevinirim maks tutar: 250 TL ama kesinlikle al diyebileceğiniz bir klavye var ise 300 TL'ye kadar çıkabilirim.
***Cooler Master Devastator setini biliyorum, kötü durmuyor ama nedenini bilmediğim bir şekilde de ilgi çekici de gelmiyor. Fazla basit duruyor bilemiyorum... Başka seçenek de yok. Tam olarak ne yapacağım ben!? :S Şimdiden teşekkürler
P.S: Bu arada ben klavyeyi tabii ki de sadece oyun amaçlı kullanmayacağım. Aslına bakarsanız klavyeyi yoğun olarak kullanıyorum, kitap yazmak vs. derken klavyeye alışacağıma emin olsam da Virgül gibi şeyleri de çok kullanıyorum. O yüzden dolayı onu düşünmeden de öneri de bulunur onları düşünüp de de öneri de bulunursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Gameekstra sitesinden SteelAeries Apex modeline bakmanızı tavsiye ederim. Başka çeşitlerde var fiyat aralığını seçip bakabilirsiniz.

SteelSeries 6GV2'e bak biraz fazla ses çıkartıyor ama... Gameekstra'da 300 TL'ydi sanırım.

Gameekstra sitesinden SteelAeries Apex modeline bakmanızı tavsiye ederim. Başka çeşitlerde var fiyat aralığını seçip bakabilirsiniz.

SteelSeries 6GV2'e bak biraz fazla ses çıkartıyor ama... Gameekstra'da 300 TL'ydi sanırım.
Yanıtlarınız ve önerileriniz için teşekkürler. İngilizce klavye ne yazık ki kullanamam. Dediğim gibi kitap falan yazıyorum ve sonuç olarak İngilizce klavyeye alışsam bile bana sorun çıkartır.
Steelseries 6Gv2 nin tasarımı Zalman ınkinden de kotu duruyor ki İngilizce mi Türkçe mi hatırlayamıyorum. Şu anda açıp bakabilecek durumda değilim. Üstelik 300 tl vermemi gerektirecek bir klavye gibi de hissetmiyorum.
Bir kez daha teşekkür ederim başka )

Arkadaşım sayesinde bir fikir değişikliğine gittim. Maks butçem 300 tl civarı olmak üzere İNGİLİZCE TURKÇE fark etmeksizin klavye önerisi istiyorum.
Aklımda 2 tane şey var:
Razer Deathstalker Chroma
SteelSeries Apex Oyuncu Klavyesi
İkisi de biraz büyük boyutlu ama sığacağını umuyorum. Hangisini tercih etmeliyim ya da başka önerileriniz var mı?

Merhaba, elimde SteelSeries Apex oyuncu klavyesi var. Ürün kutusu açılmamış faturalı bir üründür. Faturası adıma kesilmiş olup tarihini tam hatırlamamakla beraber en fazla 2 ay olmuştur. Ürünü satmayı düşünüyorum. Fiyat olarak 250 TL düşünüyorum. Satma sebebim ise Logitech G710+ kullanıyorum. İhtiyaç fazlası bir ürün. Yeni sistem toplayacağım paraya ihtiyacım var. Tekrar ederim ürün kutusu açılmamıştır yani sıfırdır.

Sıfır, ilk aldığım günkü gibi diyorsunuz. Neden olmasın Sadece niye elinizde 2 adet büyük fiyatlara sahip klavye var onu yazma ihtimaliniz var mı? ) urun İngilizce US klavye değil mi? Sıfır, Apex. Fnatic değil di mi? O zaman sıkıntı yok. Nasıl alacağım lakin ) özelden konuşma mı başlatacağız ben forumda onları kullanmayı çok bilmiyorum ama alabilirim

Forumda özel mesaj bölümü kapalı. Facebook adresimden iletişime geçebilirsiniz benimle. Ürün mağazadan alacağınız ile birebir aynı üründür. Elimde iki adet klavye olmasının sebebi ise iki farklı bilgisayar için iki farklı klavye idi. Bilgisayarlardan birisi iptal olduğu için bir adet klavyem boşa çıktı. Bilgisayar iptal olduğu için kutusu bile açılmadı hiç kullanılmadı.

Sahibinden.com üzerinden veya Denizli'de bir tanıdığınız varsa elden yapabiliriz işlemi.

Klavye bu: Steelseries Apex Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Alma kararı aldım lakin sizin ile iletişime geçemedim facebook unuzu bulamadım. Sahibinden üzerinden bir ilanınız var ise linkini atabilir misiniz ? zaten bi fark yok benim için Ha sahibinden ha şey. Tek sorun iletişim. Dediğim gibi biraz forum kullanma özürlüsüyüm ondan kusura bakmayın

Bu arada bir şey sormak istiyorum araştırma yaparak almışsınızdır. Ürünün tuşları laptop gibi değil di mi. En azından tam olarak öyle değil değil mi ? ) razer deathstalker chroma ya baktım ama ne yazık ki laptop klavyesi gibi çok bitişik ve hissi de aynı şekildeymiş. Steelseries i araştırarak aldığınızı düşünürsek basma hissi sizce tahminen nasıldır. Tuşlar biraz daha ayrık duruyo gövdeden. Tuşların yakınlığını kast etmiyorum. Klavyenin govdesine olan uzaklığı

Klayve kullanımı çok rahat. Ben daha önce bu klavyeden kullanmıştım. Verdiği his güzel. Laptop klavyesi gibi değil.
Sahibinden.com'da henüz bir ilan açmadım. Sadece fikir olarak sunmuştum.

Facebook Adresim: Inanc Can Develi | Facebook

Bu arada şuanda iş yerindeyim. Çok fazla bakamıyorum bilgisayara.

Mesajını cevapladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…