2600 liraya ayakkabı mı alınır kardeşim ya.Bu kadar da kapitalist sistemin kölesi olmayın bari git Türk firmadan al da yerli insanımız kazansın...Ne nikemis sırf özentilik
Arkadaşıma 17. günde geldi. Ben Nike By You almadım ama yine Hollanda'dan geldi, 9. günde elime ulaştı.
Bu arada normal ürünler için 4 hafta, By You için 6 hafta olarak belirtiliyor kağıt üstünde. Yani aldım ama 6 hafta oldu niye gelmedi dersen cevap hazır.
Nike Dunk Hi Retro Erkek Beyaz/Siyah Spor Ayakkabı modellerini farklı renk ve beden seçenekleriyle FashFed'de keşfet! Diğer birçok marka, renk ve beden seçeneklerini incele.
Türk firması da kaliteli yapsın o zaman. Ayrıca o ayakkabı niye 2bin diye sor bir kendine. Kapitalist sistemin nesi var gayet iyi. Aklın yerine fiziksel gücünle para kazanıyorsun diye aklıyla para kazanıp zengin olanlar yüzünden sistemi suçluyorsun.
Aklımla para kazanmadığımı nerden biliyorsun Aklıyla para kazanmak değil ki bu ayakkabı dikip isim yaptıktan sonra bir bez parçasına değerinden fazla paha biçip insanları dolandırmak hahaha