Maksimum 2600 TL ayakkabı önerisi

Hocam bu benim de aklımdan geçti de bunda sistem nasıl acaba mesela simdi internette tasarlayıp mağazadan mı teslim alacağım yoksa kargo var mı?
Hollanda'dan kargoyla geliyor. Yalnız 150€ üstüne çıkmamasına özen göster yoksa gelmeyebilir. Kargo bedava bu arada 1500 TL üstü ayakkabılara.

2600 liraya ayakkabı mı alınır kardeşim ya.Bu kadar da kapitalist sistemin kölesi olmayın bari git Türk firmadan al da yerli insanımız kazansın...Ne nikemis sırf özentilik
Sanki her ay ayakkabı mı alabiliyoruz. Ben 7 8 aydır ayakkabı alamadım.

Hollanda'dan kargoyla geliyor. Yalnız 150€ üstüne çıkmamasına özen göster yoksa gelmeyebilir. Kargo bedava bu arada 1500 TL üstü ayakkabılara.
Deneyen vs tanıdığınız var mı hocam kaç günde gelmiş

Sanki her ay ayakkabı mı alabiliyoruz. Ben 7 8 aydır ayakkabı alamadım.

Deneyen vs tanıdığınız var mı hocam kaç günde gelmiş
Arkadaşıma 17. günde geldi. Ben Nike By You almadım ama yine Hollanda'dan geldi, 9. günde elime ulaştı.

Bu arada normal ürünler için 4 hafta, By You için 6 hafta olarak belirtiliyor kağıt üstünde. Yani aldım ama 6 hafta oldu niye gelmedi dersen cevap hazır.

Aklımla para kazanmadığımı nerden biliyorsun Aklıyla para kazanmak değil ki bu ayakkabı dikip isim yaptıktan sonra bir bez parçasına değerinden fazla paha biçip insanları dolandırmak hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…