Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle o bütçeye msi alma gt940m çok düşük bir kart. Benchmarklarına bakabilirsin ama monsterde gtx960m ona yönelmelisin msi ge60 2pc apache kullanıcısıyım ısınma söz konusu oluyor emin ol 90 dereceyi bile görmüştüm.
Bak o Gösterdiğin iyi işte gtx950mde iyidir ssd side var eğer illaki msi diyorsan alabilirsin 3 sene rahat götürür.Ama ddr3 ddr5 ten %15 daha az performans verir yani monstere yönelmelisin bence.
Anladım acaba daha iyi olur mu diye düşündüm ekran kartı daha iyi ve ssd olmasından dolayı öyle düşünmüştüm ama i7 olanı tavsiye ediyorsunuz yani teşekkürler
Dostum sırf yanlış seçim yapma diye diğer hesabıma girdim sakın gt940m li alma oyun için değiler gt serisi gtx960m olan monsteri al kesinlikle gtx950m ddr3 gt940 den katkat iyidir yani monster abra serisi al kesinlikle.
Çok teşekkür ediyorum bütçemin fiyatı düştü çok kötü oldu 2100 Tl falan olacakmış bende Msi cx61'e karar kıldım ekran kartı biraz kötü ama yapacak bir şey yok i7 4712mq gtx820m 8gb 1tb hdd