Merhaba arkadaşlar 2500, max 2800 arası bir bütçem var kafa üstü Bluetooth bir kulaklık istiyorum.
Müzik dinlemeyi çok severim ses kalitesi yüksek ve kaliteli bir kulaklık öneriniz var mı? Ara sıra da oyun oynarım, max Clash Royale.
Sözde oyuncu olan ve Gaming moda sahip Razer opus X'den geçtim, Valorant ve CS2 oynuyorum hem ses kasma hem de gecikme konusunda herhangi bir oyun modu olmadığı halde muazzam derecede iyi tavsiye ederim.
JBL Tune 720Bt Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, JBL Tune 720 BT en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Anker Soundcore Life Tune BT Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
JBL'in alt modelini bir arkadaşım severek kullanıyordu Soundcore ise markayı bildiğim ve sesini beğendiğim için önderdim fakat iki kulaklık ile de tecrübem yok almadan önce birkaç video izleyin.
Belirttiğin fiyata kaliteli kafaüstü kablosuz bir model benim bildiğim yok. 720BT genel olarak F/P bir model değil. Q30 aynı şekilde kötü bir EQ profili var, wavelet gibi uygulamalar ile düzeltsen bile mid ve basları arkada kalıyor. Mikrofonu ikisinin de iyi değil. Tavsiyem kablolu ya da TWS bir model almanız. Hem ses hem de mikrofon olarak belirgin farklar var özellikle kablolu modellerde.