DeliDivane
Kilopat
Hocam ürün geldi mi gelmedi mi stresi yaşamak istemiyorum, zaten hayatımda RAM söküp çıkarmadım. O yüzden yoksa sizin dediğiniz en mantıklısı.
Gençler çok uzattım ama ekteki sistem nasıl? Tam 4000 TL tutuyor. Ekran kartı da almaya karar verdim.
Eki Görüntüle 593867
Hocam linklesen can feda da linklemiyosun ki1x16 ile 1x8 arasında performans farkı yok ya yapıyorsanız 2x8 yapın bu arada o sisteme 450W yetecegini ben düşünmüyorum onu 550W yapmayı deneyin genel olarak bu dediklerimi yaparsanız sistem fena durmuyor bu arada 4000 TL'ye daha iyi sistemler toplanabilir haberin olsun.
Teşekürler hocam bakacağımMerhaba @rico
aşağıdaki sistemi tavsiye ederim.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Apu sistem, 2x8GB (16GB) Dual Bellik (apu sistemler dual chanel sever)
SSD m2 512 olarak ekledim.
Kasa Mech hava akışı çok iyi ve güç kaynağı 500W 80+
Anakart B450 Chipset.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Hocam linklesen can feda da linklemiyorsun kibir de yazılım için 16 ramfazla mı sence? 8'e mi çekmeliyim?
Teşekkürler hocam bakacağım.
Sizin için işlemciye abandım ekran kartını da iş görür şekilde koydum.Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
Hocam SSD 480GB ve ekran kartı bi tık daha üst seviye modelini atar mısınız sizi uğraştırıyorum amaSizin için işlemciye abandım ekran kartını da iş görür şekilde koydum.Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
Anlamadım hocam detaylandırır mısın?Hocam SSD 480GB ve ekran kartı bi tık daha üst seviye modelini atar mısınız sizi uğraştırıyorum ama
SSD'yi 240'tan 480'e çekip ekran kartını bi tık daha arttırır mısın diyodum hocamAnlamadım hocam detaylandırır mısın?
SSD'yi 240'tan 480'e çekip ekran kartını bir tık daha arttırır mısın diyordum hocam.