Başlıkta da belirttiğim gibi hem Android'de hem de PC'de çalışabilecek, maksimum 3.000 TL fiyatı olan bir gamepad arıyorum.
Wraithte başka kol kalmadı hocam![]()
Fantech EOS Pro Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
![]()
BIGBIG WON Blitz Oyun Kolu
Önemli Not: Sadece Blitz Combo modelinde paket içerisinden şarj dock'u çıkmaktadır. Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
Eğer 200-300 daha çıkma imkanınız varsa gamesir cyclone 2 öneririm gizaladan. Alabileceğiniz en iyi kol. Eğer çıkamazsanız da atk battle axe pro öneririm.Başlıkta da belirttiğim gibi hem Android'de hem de PC'de çalışabilecek, maksimum 3.000 TL fiyatı olan bir gamepad arıyorum.
Wraith'te başka kol kalmadı hocam
Eğer 200-300 daha çıkma imkanınız varsa GameSir Cyclone 2 öneririm gizaladan. Alabileceğiniz en iyi kol. Eğer çıkamazsanız da ATK Battle Axe Pro öneririm.
Lafım yok hocam zaten, wraith gerçekten güzel bir site gamepad almak için. Bakıp kocaman bi wraith listesi görünce şaşırdım sadeceHocam çoğunu kullandım o yüzden önerdim bence tam bir F/P ürün.
Lafım yok hocam zaten, Wraith gerçekten güzel bir site gamepad almak için. Bakıp kocaman bir Wraith listesi görünce şaşırdım sadece![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.