U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 11 Ocak 2025 #1 Maksimum 30000 TL'ye uzun süre götürecek dizüstü bir bilgisayara ihtiyacım var. Piyasada güncel en iyilerini paylaşarak bana ve başkalarına yardımcı olursanız sevinirim.
Maksimum 30000 TL'ye uzun süre götürecek dizüstü bir bilgisayara ihtiyacım var. Piyasada güncel en iyilerini paylaşarak bana ve başkalarına yardımcı olursanız sevinirim.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 11 Ocak 2025 #2 Oyun oynanacak mi?
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 11 Ocak 2025 #3 Simon_Henriksson dedi: Oyun oynanacak mi? Genişletmek için tıkla... Daha çok yazılım ve ders amaçlı kullanacağım ama uzun süreli kullanacağım için gaming laptop düşünüyorum.
Simon_Henriksson dedi: Oyun oynanacak mi? Genişletmek için tıkla... Daha çok yazılım ve ders amaçlı kullanacağım ama uzun süreli kullanacağım için gaming laptop düşünüyorum.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 11 Ocak 2025 #4 usena dedi: Daha çok yazılım ve ders amaçlı kullanacağım ama uzun süreli kullanacağım için gaming laptop düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bu en iyisi olur. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
usena dedi: Daha çok yazılım ve ders amaçlı kullanacağım ama uzun süreli kullanacağım için gaming laptop düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bu en iyisi olur. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 11 Ocak 2025 #6 eroken dedi: HP Victus 16-S0035NT 7Z5Z2EA Genişletmek için tıkla... Paneli pek iyi degil. Bence Acer Nitro 5 daha iyi olur.
eroken dedi: HP Victus 16-S0035NT 7Z5Z2EA Genişletmek için tıkla... Paneli pek iyi degil. Bence Acer Nitro 5 daha iyi olur.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 11 Ocak 2025 #7 Simon_Henriksson dedi: O zaman bu en iyisi olur. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Acer Nitro V15 mi bu mu?
Simon_Henriksson dedi: O zaman bu en iyisi olur. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Acer Nitro V15 mi bu mu?
eroken Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 50 11 Ocak 2025 #8 Simon_Henriksson dedi: Paneli pek iyi degil. Bence Acer Nitro 5 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O işlemciyi kullandın mı hiç.
Simon_Henriksson dedi: Paneli pek iyi degil. Bence Acer Nitro 5 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O işlemciyi kullandın mı hiç.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 11 Ocak 2025 #9 usena dedi: Acer Nitro V15 mi bu mu? Genişletmek için tıkla... V15'in ekran kartinin Watt degeri dusuk. 60'di sanirsam. Uzun omurlu olmaz. Attigim laptop'un Watt degeri 100'un ustunde eroken dedi: O işlemciyi kullandın mı hiç. Genişletmek için tıkla... Modeli atsan daha iyi olur. Ayrica paneli vasat olduktan sonra pek bir onemi yok.
usena dedi: Acer Nitro V15 mi bu mu? Genişletmek için tıkla... V15'in ekran kartinin Watt degeri dusuk. 60'di sanirsam. Uzun omurlu olmaz. Attigim laptop'un Watt degeri 100'un ustunde eroken dedi: O işlemciyi kullandın mı hiç. Genişletmek için tıkla... Modeli atsan daha iyi olur. Ayrica paneli vasat olduktan sonra pek bir onemi yok.
eroken Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 50 11 Ocak 2025 #10 Simon_Henriksson dedi: V15'in ekran kartinin Watt degeri dusuk. 60'di sanirsam. Uzun omurlu olmaz. Attigim laptop'un Watt degeri 100'un ustunde Modeli atsan daha iyi olur. Ayrica paneli vasat olduktan sonra pek bir onemi yok. Genişletmek için tıkla... Attığın laptoptaki işlemciden söz ediyorum her bilgisayar linkleme için Valorant üzerinden düşünüyorsunuz sanırsam.
Simon_Henriksson dedi: V15'in ekran kartinin Watt degeri dusuk. 60'di sanirsam. Uzun omurlu olmaz. Attigim laptop'un Watt degeri 100'un ustunde Modeli atsan daha iyi olur. Ayrica paneli vasat olduktan sonra pek bir onemi yok. Genişletmek için tıkla... Attığın laptoptaki işlemciden söz ediyorum her bilgisayar linkleme için Valorant üzerinden düşünüyorsunuz sanırsam.