U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 15 Ocak 2025 #21 Simon_Henriksson dedi: Uzun omurlu olmaz onlar. Attigim laptop parasini hakkini verir. Genişletmek için tıkla... Mesajı Nitro 5'ten yazıyorum. Tüm ayarlamaları ve testleri yaptım. Gerçekten hakkını veren bir bilgisayar. Teşekkür etmek için yazdım, sağolun.
Simon_Henriksson dedi: Uzun omurlu olmaz onlar. Attigim laptop parasini hakkini verir. Genişletmek için tıkla... Mesajı Nitro 5'ten yazıyorum. Tüm ayarlamaları ve testleri yaptım. Gerçekten hakkını veren bir bilgisayar. Teşekkür etmek için yazdım, sağolun.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 15 Ocak 2025 #22 usena dedi: Mesajı Nitro 5'ten yazıyorum. Tüm ayarlamaları ve testleri yaptım. Gerçekten hakkını veren bir bilgisayar. Teşekkür etmek için yazdım, sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ben de ayni modelin RTX 4050 - 16 GB versiyonunu siparis verdim. Guzel gunlerde kullanin. Cicek gibi laptop almissiniz sizi tebrik ederim. Ayrica 16 GB RAM ekletip 24 GB RAM'a yukseltin.
usena dedi: Mesajı Nitro 5'ten yazıyorum. Tüm ayarlamaları ve testleri yaptım. Gerçekten hakkını veren bir bilgisayar. Teşekkür etmek için yazdım, sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ben de ayni modelin RTX 4050 - 16 GB versiyonunu siparis verdim. Guzel gunlerde kullanin. Cicek gibi laptop almissiniz sizi tebrik ederim. Ayrica 16 GB RAM ekletip 24 GB RAM'a yukseltin.