Nidya Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #11 an vahşet123 dedi: İtopya mağazasına gidip alabilirsiniz monitörü. Genişletmek için tıkla... anladım ama monitör 23.8 inchmiş Yunuss0 dedi: AOC 27G2AE/BK 27 AOC 27G2AE BK 27 www.teknosa.com TN panel almak bana mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... farkı nedir
an vahşet123 dedi: İtopya mağazasına gidip alabilirsiniz monitörü. Genişletmek için tıkla... anladım ama monitör 23.8 inchmiş Yunuss0 dedi: AOC 27G2AE/BK 27 AOC 27G2AE BK 27 www.teknosa.com TN panel almak bana mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... farkı nedir
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Mayıs 2022 #12 Nidya dedi: An. Anladım ama monitör 23.8 inchmiş. Farkı nedir? Genişletmek için tıkla... TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net Buradan detaylı şekilde okuyabilirsiniz.
Nidya dedi: An. Anladım ama monitör 23.8 inchmiş. Farkı nedir? Genişletmek için tıkla... TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net Buradan detaylı şekilde okuyabilirsiniz.
Nidya Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #13 Yunuss0 dedi: TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net Buradan detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Yunuss0 dedi: TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net Buradan detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Nonalkey Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 667 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 5700X GPU: RTX 4070 Super RAM: 2x8 3200 MHz Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #14 Asus u alır geçerdim
Nidya Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #15 Nonalkey dedi: Asus u alır geçerdim Genişletmek için tıkla... evet kullanmışlığım var 27 inchi belki daha güzel bir öneri olur diye bakıyorum
Nonalkey dedi: Asus u alır geçerdim Genişletmek için tıkla... evet kullanmışlığım var 27 inchi belki daha güzel bir öneri olur diye bakıyorum
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2022 #16 Nidya dedi: Ankara'da oturuyorum da faydası nedir oturduğum yerin Genişletmek için tıkla... Sadece mağazalar da stokta hocam ondan dedim.
Nidya dedi: Ankara'da oturuyorum da faydası nedir oturduğum yerin Genişletmek için tıkla... Sadece mağazalar da stokta hocam ondan dedim.