Maksimum 4-5 bin TL monitör önerisi

BgrCrt

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 7500f Anakart: Asus Prime B650M-K Ekran Kartı: Galax 4060Ti
SSD: XPG Lancer 1TB 7400/5500MB Ram:XPG Lancer 16GB 5200MHz DDR5
Kasa: XPG Valor Air Kyber750W+80Gold
24 inç 1080p monitör arıyorum. IPS ekran ve asansörlü olursa çok daha iyi olur. Sorunsuz ve asansörlü kolay kolay bulunmuyor. Asansörsüz şu ekrana bakıyorum ama önerilere açığım.

Hoparlör olsa da olur olmasa da.
Bunun 2 tık üstünü alacağız, o monitorüde araştırmıştım, gayet güzel.

24 inç 1080p monitör arıyorum. IPS ekran ve asansörlü olursa çok daha iyi olur. Sorunsuz ve asansörlü kolay kolay bulunmuyor. Asansörsüz şu ekrana bakıyorum ama önerilere açığım.

Hoparlör olsa da olur olmasa da.

Al geç, en iyisidir bence

Hocam geçenlerde bilgisayar dizen bir arkadaşıma AOC 23.8" 24G2SPAE/BK aldık itopyada indirimdeydi kargodan yarın geliyor. İsterseniz bu modele bakabilirsiniz 3900dü sanırım. Asansörlü mü bilmiyorum ama IPS.

Bunu araştırdım bende yükseklik 51,9 gösteriyor ama ürünün standla birlikte maks-min yüksekliği lazım. Bir yerde bulamadım. Birkaç kişiye sordum cevap alamadım mail de attım ona da cevap yok.
Masa üstünde raf var bende arası 48cm kullanan birinden öğrensem iyi olur. Teşekkürler aklımın bir köşesinde cevap alana kadar duracak

Hocam geçenlerde bilgisayar dizen bir arkadaşıma AOC 23.8" 24G2SPAE/BK aldık itopyada indirimdeydi kargodan yarın geliyor. İsterseniz bu modele bakabilirsiniz 3900dü sanırım. Asansörlü mü bilmiyorum ama IPS.
AOC tavsiye eden çok var evet araştırırken gördüm bende ama yorumların çoğunda 1 tane de olsa ölü pixel çıktığı yazılmış bir tık endişe veriyor o yüzden ama bu modele denk gelmemiştim teşekkürler araştırıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı