24 inç 1080p monitör arıyorum. IPS ekran ve asansörlü olursa çok daha iyi olur. Sorunsuz ve asansörlü kolay kolay bulunmuyor. Asansörsüz şu ekrana bakıyorum ama önerilere açığım.
24 inç 1080p monitör arıyorum. IPS ekran ve asansörlü olursa çok daha iyi olur. Sorunsuz ve asansörlü kolay kolay bulunmuyor. Asansörsüz şu ekrana bakıyorum ama önerilere açığım.
GIGABYTE G24F-2 veya MSI G2412 öneririm. Eğer 4,500₺ verebilecekseniz G24F-2 aradaki fiyat farkına değer. 3 adet USB portu ve SS IPS paneli var. MSI G2412'den yaklaşık 4 kat daha hızlı.
Bunu araştırdım bende yükseklik 51,9 gösteriyor ama ürünün standla birlikte maks-min yüksekliği lazım. Bir yerde bulamadım. Birkaç kişiye sordum cevap alamadım mail de attım ona da cevap yok.
Masa üstünde raf var bende arası 48cm kullanan birinden öğrensem iyi olur. Teşekkürler aklımın bir köşesinde cevap alana kadar duracak
AOC tavsiye eden çok var evet araştırırken gördüm bende ama yorumların çoğunda 1 tane de olsa ölü pixel çıktığı yazılmış bir tık endişe veriyor o yüzden ama bu modele denk gelmemiştim teşekkürler araştırıcam