Maksimum 40.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40.000
Önermiyorum. Limitli ve sorunları bilinmiyor bu cihazın.

@LinusTechTips son açtığım indirim konusunda hem @Artoria Pendragon hem de limit denince akla ilk gelen isim olan @403976 hocamın yorumları bulunmakta. Gerçekten limitli diye 4070 bir cihazdan vazgeçilmez. Onlarda bunu belirtmiş zaten.

Dostum senin için acer harici hepsi çöp olmaz ki öyle. Omene alınmaz diyen ilk defa gördüm.
Bakınız, ben çöp demiyorum. O fiyata alınmaz diyrum. Eğer 1K civarı olsaydı alsın derdim çünkü daha iyi bir cihaz yok o fiyatta. Daha iyisi varken neden daha kötüsünü alsın ki ?

Avrupadan alacak.

Eğer ısınma sorunu olmasaydı veya tam perfromasn alsaydı gerçekten alınabilirdi. Ancak hem ısınma hem limit olmuyor.

2 rog buldum bütçesi yeter mi bilmiyorum

G17 alabilir ancak G16 almasın.

Eğer ısınma sorunu olmasaydı veya tam perfromasn alsaydı gerçekten alınabilirdi. Ancak hem ısınma hem limit olmuyor.

Omen da ısınma sorunu bulunmamakta. Limit ısınmayı dengeliyor. İşlemci yanlış hatırlamıyorsam 65 watta limitli yani çok çok kötü değil. Ayrıca GPU 4070. zaten önerme sebebim o. CPU tam performans veremiyor olsa da 4070 var laptop ta. Önerme sebebim o zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…