Maksimum 40.000 TL'ye sistem önerisi

Rashaverak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Öneri istediğim kasa için maksimum 40 bin TL bütçem var.

1- ekran kartı NVIDIA olsun. ( daha önce kötü tecrübelerim var AMD ile o yüzden bu madde kesindir.)
2- işlemci mecbur olmadıkça Intel olsun ama AMD'ye de açığım ( aslında çok darboğaz çekmek istemiyorum darboğaza sokmayacak bir işlemci önerirseniz sevinirim.)
3- bilgisayarın temel amacı oyun olacak.
4- bir de farklı markaların ekran kartları veya RAM'leri hakkında çok bir bilgim yok sıkıntı çıkarmayacağına inandığınız markalar var ise önerebilirsiniz.

Şimdiden öneri verecek arkadaşlara teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Hazır sistemler hayli hayli işini görecektir. kriterlerine göre filtreleme yap. Beğendin de değiştirmek iztediğin parçası mı var, yapabiliyorsun. Lakin sistem toplama olacaksa daha dün aldım onu önerebilirim.

İşlemci: ryzen 5 7600 6 çekirdek, 32mb l3 önbellek
Ekran kartı: rtx 4060 8 GB, 128 bit
Ram: Kingstone 16x1 5600 MHz, cl38

Geriye kalanları da ihtiyacına göre ayarlarken. İtopyanın kendin topla özelliği üzerinden kolayca yapabilirsin.

Kriterlerine göre Intel işlemcili ve NVIDIA ekran kartlı bir sistem önermek istedim.

RAM'i 32GB'a yükseltip 40.000'e alabilirsin;

Bütçeni biraz daha aşıp 50.000'e çıkabilirsen bu sistemde RAM'i 32 GB'a yükseltip alabilirsin.

Bu beyaz olan güzel gibi.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

İşlemcinin tray olması ve Ekran kartının BULK ne demek oluyor? Bir sorun çıkartır mı?

Önerileriniz için teşekkür ederim.

İşlemcinin tray olması ve Ekran kartının BULK ne demek oluyor? Bir sorun çıkartır mı?
Bulk Ekran Kartı: Ürünün kutusuz fakat ambalajlı bir şekilde fabrika çıkışı yapılmış, güvenlik şeridinden geçmiş ve hiç açılmamış olduğu anlamına gelir.

Tray İşlemci: Masaüstü PC modelleri için üretilen mikroişlemcilerin, kutusuz ve soğutucusuz olarak satılan versiyonlarıdır.

Endişe edilecek şeyler değil bunlar, hazır sistemlerin ucuz olmasının en büyük nedenlerinden birisi bu işlemcilerin ve ekran kartlarının kullanılması.

4060 kullanıyorum 8gb ideal ancak ti için 8gb az değil mi ? Tam performansını gösterebiliceğini düşünmüyorum.

Bu fiyata maalesef bu var...

AMD kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarım çok şikayet etti. 4060 fiyatında AMD kartında nasıl bir seçenek var karşımızda? Driver sorunları çözülmüş iyi bir kart alınabiliyor mu?

AMD kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarım çok şikayet etti. 4060 fiyatında AMD kartında nasıl bir seçenek var karşımızda? Driver sorunları çözülmüş iyi bir kart alınabiliyor mu?
Bütçeniz nedir ekran kartı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…