Maksimum 4000 TL'ye Gamepad önerisi

Bütçe
4k
Ben de aynı bütçede aynı kollar arasında kararsız kaldım. Hala karar veremedim. 9. Nesilin tetiklerinde de titreşim motoru var sanırım. O yüzden 8BitDo da olmadığı için biraz düşünmeme neden oldu. DualSense'i de belki PS5 alırsam yedek kol olur diyerek almayı düşündüm. Sonuçta oynayacağımız hikayeli oyunların çoğunu destekliyor. Ama diğer özellikleri çok zayıf kaldığı için o fiyatı vermeye değer bir kol olarak görmedim. Benim için şu an 8BitDo daha önde tek eksiği tetiklerde titreşim olmaması onun dışında araştırmalarım genel olarak 8BitDo'nun daha iyi olduğu yönünde.

Ultimate versyonu mu diğeri mi?

Hocam bende Xbox’un en iyi kolu olan Elite Series 2 var ama inanın ki o tetik titreşim motorlarından hiç faydalanmadım. Çoğu oyunda çalışmıyorlar, Mobilde Wreckfest oynayınca daha çok çalışıyor PC’den…
Warzone oynarken titreşimler çok fazla eyvallah ama araç oyunlarında bile tetik titreşimleri değil de normal titreşim daha çok aktif.
Not: Xbox donatılarında gamepad en son sürümde, herhangi bir sorunu yok.

Ultimate versyonu mu diğeri mi?

8BitDo Ultimate 2 modeli joystick RGB ışıklı şarj standlı model. Bazıları malzeme kalitesi düşük demiş ama eş değer olarak Cyclone 2 öneriliyor ona baktığımda çok bir fark göremedim. Ultimate 2'nin Type-C dongle olması da hoşuma gitti
Telefona Bluetooth ile de bağlanıyor ama şarj soketine Dongle takınca çalışıyorsa daha güzel olabilir.

Anladım hocam ben de konu sahibi arkadaş gibi hiç kullanmadım gözümde büyüttüğüm bir özellikmiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…