Maksimum 450 TL klavye ve mouse set

Kullanımı iyi klavye aslında ama az bir şey ekleyip razer mouse alırdım ben mesela. Örnek olarak Essential gibi attım zaten..

Hocam mouse çok kaliteli ancak o klavye 1 seneye cortlar gibi geliyor bana. Teknik serviste de sorun yaratabilirler, pek güvenilecek bir marka değil sonuçta Gamenote.

Gamenote alt segmentin kaliteli markasıdır. Gamepower, Rampage gibi markalarla karıştırılmamalıdır.

Ben de aynı ikiliyi önerecektim. Cidden parasını hak eden 2 ürün.

Mouse baya iyi ama klavye okadarda değil. Ben kendi attığım klavyeyi öneriyorum.
Önerdiğin sette mousenin ne marka olduğu belli değil, klavye de keza öyle. Bence gamenote markasız mekanik klavyelerin çoğundan daha iyi.

Önerdiğin sette mousenin ne marka olduğu belli değil, klavye de keza öyle. Bence gamenote markasız mekanik klavyelerin çoğundan daha iyi.
Amazonun sunduğu markasız mekanik klavyelerin hepside muazzamdır. Ayrıca markası var ve youtubeda incelemeleri var. Gamenote dan daha kaliteli olduğuna emin olabilirsin. Ayrıca bende o mouseı önermiyor razer death essential beyaz olanı attım dediğim gibi. Bilmeden konuşmayın lütfen.

Mouse bayağı iyi ama klavye o kadar da değil. Ben kendi attığım klavyeyi öneriyorum.

Neye göre tam olarak? Kasası mı daha iyi, membran kalitesi mi daha yüksek, neye göre neye göre?

Sanki Amazon üretiyor, daha iyi diyorsunuz, tek kriterinize ışık mı? Fason ürünü burada övüp saçma sapan insanları cahil olmakla suçluyorsunuz. @293735 de çevre birimleri hakkında oldukça bilgili. Kendiniz öznel varsayımlar daha mouse sensörünün ne olduğunu, membranın ne olduğunu bilmeden insanlara yargı dağıtmaya çalışıyorsunuz. Halbuki o beyaz klavye fason bir no name.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220902-214201_Google.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20220902-214148_Google.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 31
Amazon'un sunduğu markasız mekanik klavyelerin hepside muazzamdır.

Bu ne demek çözemedim, Amazon'da Gamepower gibi çöp klavyeler de var, onlar da mı muazzam oluyor, bu nasıl bir anlayış? Ayrıca DeathAdder V2 Mini varken neden DeathAdder essantial önerirsin ki? Her açıdan deathadder V2 mini daha iyi. Attığın seti alınca 650TL'ye yakın tutuyor başlıkta 450TL bütçe yazıyor. Bilmeden konuşan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…