Maksimum 450 TL klavye ve mouse set

Hayır hala fason olmasının sebebi nedir çözemedim.

Amazonda her derken yanlış olabilir tamam. Ama attığım klavye çöp falan değil bilmeden konuşmuyorum. Siz gelmişsiniz iki fanboy boş laf kesiyorsunuz burada yok deathadder v2 daha iyiymişde şuymuşda buymuş. Açıklama yok fıs der geçersiniz anca hocam.

Deathadder v2 mini hem sensör, skatez, click, kalite, kablo olarak çok daha iyi. Fanboy olan ben değilim sensin. Fason üretim dandik klavyelerin fanboyu olmuşsun farkında değilsin.

DeathAdder essantial ve attığınız klavyenin neden daha iyi olduğunu söyleyecekseniz ben de size V2 Mini'nin neden daha iyi olduğunu anlatabilirim. İnsanlara fanboy diyerek konunun üstünü örtmeye çalışıyorsunuz herhalde. Fasonun ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz da... V2 Mini'nin sensörü, Switch'i, skatezi, kablosu mesela daha iyi yapıyor. Ya da klavyeyi kaliteli membranları, kasası, Türkiye garantisinin olması mesela öne geçiriyor. Sizce hangisi konuda attıklarınız öndeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…