Maksimum 50.000 TL'ye RTX 4070 Super sistem önerisi

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Toplama veya hazır sistem fark etmez. Maksimum 50.000 TL olacak şekilde bir sistem almak istiyorum. Özellikle istediğim şeyler şunlar;

• RTX 4070 Super (3 fanlılar daha iyiymiş sanırım o yüzden 3 fanlı olursa iyi olur fakat olmasa da problem değil)
  • 32 GB RAM (olmazsa olmaz değil 16 GB da olur fakat 32 olabiliyorsa kabulüm )
  • AMD işlemci.
  • BIOS flashback özelliği olan bir anakart (elektrik kesintisi korkum var maalesef)

Bu kriterlere göre yardımcı olabilrseniz çok güzel olur. Tabii bütçenin hepsini kullanmak zorunda değilim daha azı olursa daha iyi olur fakat bu kriterlere göre 50.000 TL yeterli gelir mi ondan bile emin değilim. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Super 7000 - Game Garaj

RAM 32 yapılabilir.

Monitör falan dahil mi bu bütçeye?

Şu şekilde bir sistem topladım, yaklaşık 45K civarı ediyor:

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600

Ekran kartı: Gainward RTX 4070 Super Panther OC

RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5-6000 MHz CL30

Anakart: Biostar B650MP-E Pro AM5 DDR5

PSU: High Power Elite 750W 80+ Bronze

SSD: Western Digital Blue SN580 1TB NVMe Gen4

Kasa: Zoko Chiko ARGB ATX

İşlemci soğutucu: Dark Freezer X123 Duo

Bu sisteme ekstra not olarak şunları söyleyebilirim, kalan yaklaşık 5K bütçe kasa ve güç kaynağına ayrılabilir, fiyatı uygun tutmak amacıyla fiyatı uygun ama yine de iyi parçalar seçtim. Özellikle de ekran kartı 3 fanlı

DÜZELTME: Şimdi kontrol ettim de ekran kartı kasaya ucu ucuna sığıyor olarak görünüyor, kasa 330mm ekran kartı destekliyor ve attığım ekran kartı ise 329mm'ymiş

Alternatif olarak bu kasayı önerebilirim:

Son düzenleme:
bence harika ama işlemci amd ryzen 5 7600X olabilir
Olabilir, zaten kullanıcıya biraz pay da bıraktım istediği yükseltmeyi yapabilir o miktarla
Normalde sistemi 7500F ile paylaşacaktım son anda 7600 yapmak aklıma geldi.

teşekkürler dostlar inceleyeceğim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…