Maksimum 500-600 TL'ye VDSL modem önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Merhaba şu an kullandığım modemim bozuldu. Haliyle yeni bir modem almam gerekiyor. Maksimum verebileceğim para 500-600 TL civarında o da zorlarsam. 350-400 TL civarında öneriniz varsa çok daha iyi olur.

Keenetic Omni DSL 566 TL bu modemi buldum ama bütçemi çok zorluyor. Son çara olarak alacağım. Önerdiğiniz bir modem var mıdır?

Teşekkürler.

299TL'ye şimdi ASUS AC-51 5GHz modem aldım 2.el, kurulumunu yapıyorum. Bence 2.el omni DSL veya AC51-AC750 veya varsa extra DSL' bak. Sıfır modemler aldı başını gidiyor.

299TL'ye şimdi ASUS AC-51 5GHz modem aldım 2.el, kurulumunu yapıyorum. Bence 2.el omni DSL veya AC51-AC750 veya varsa extra DSL' bak. Sıfır modemler aldı başını gidiyor.
Evet bakıyorum sıfırlar uçmuş hep ya.
300 TL'ye 2.el Keenetic Omni DSL modem buldum. Yarın buluşup alacağım haber bekliyorum. 1 Kasım 2023'e kadar garantisi devam ediyormuş Hepsiburada'dan almış.

Ben cihazı garantiye yollamak istediğimde nasıl yollayabilirim? Yani arkadaşın Hepsiburada hesabına girip faturayı alsam yeterli olur mu garanti için? Yoksa başka bir işlem yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı