Maksimum 5000 TL Red Switch No TKL klavye önerisi

Bütçe
5000

RootTR

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, bugüne kadar aldığım klavyelerin hem ışıklarından hem de membran olmalarından epey rahatsızım, red swtich, güzel bir RGB aydınlatması olan ve en önemlisi TKL olmayacak. (%100) NumLock tuşlu bir klavye istiyorum. TKL'den nefret ediyorum, eğer böyle bir klavye önerebilirseniz çok sevinirim. Aklımda bir model var aslında, sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Bu gece 22:00'de ince hesapta indirime girecek.

Son düzenleme:
Önerilerine geç de olsa baktım, aklıma bu modeller yerine

Asus ROG Strix Scope RX Red Switch​

bu model yattı, aralarındaki farkı biliyor musunuz acaba? Bütçe çok diye en pahalısını değil, en F/P olanını almak istiyorum. Teşekkürler :)

Önerilerine geç de olsa baktım, aklıma bu modeller yerine

Asus ROG Strix Scope RX Red Switch​

bu model yattı, aralarındaki farkı biliyor musunuz acaba? Bütçe çok diye en pahalısını değil, en F/P olanını almak istiyorum. Teşekkürler :)
Çok güzel bir ürün bilek desteği olmaması dışında.

Bu da Asus gibi optik anahtarlı ayrı kısayol tuşları ses bezeli gibi özelliklerle öne çıkıyor.

Biraz daha detaylı araştırdım ve arada kaldım, monitörü kendime yakın tutmam gerektiği için bilek desteğine ne kadar ihtiyacım var emin değilim ancak bir yandan da destekli bir model alasım geliyor. Asus çok kaliteli gözükse de Corsair da içimi sinmeye başladı.

Bu üçü arasında kaldım, eminim ki hepsi harika iş çıkartacaktır ancak bir kriterim var, dediğim gibi klavye ve monitörün neredeyse birleşik ve klavyemin altına monitörün ayakları giriyor, o yüzden yükselmesi iyi bir klavye de tercih etmeliyim. Siz ne önerirsiniz? Bu üçü cidden harika gözüküyorlar.

🤣🤣🤣🤣 Ama alanın dar olduğunu bilmiyordum ki. Ne diyeyim 😝
Yok senlik bir durum değil zaten, bu zamana kadar genelde ailemin bana verdiği bütçeyle alışveriş yapardım artık kendi işimde kendim kazanıyorum o yüzden gerçekten aldığım zaman tam almak istiyorum böyle parçaları. Bu üç model arasında kaldım hala

Sana şöyle bir Asus tecrübesi paylaşayım o zaman. Mart ayında yeğenime kasa topladık. Ona hediye Asus optik switchli RX klavye aldım. Müthişti en azından benim hoşuma gitti basış hissiyatı basarken tuşlar tok sağa sola yalpalamıyor Asus'un yeni nesil anahtar sistemi var. Gel gör ki yeğenin küçük kardeşi piyano gibi pata küte dalmış klavyeye oynarken bozdu. Klavye çalışmaz oldu. Servisi pentaya yolladık. Para iadesi verdiler. Gaming.gen.tr parayı iade etti. Sonra aynı klavyeden stok yok diye aynı modelin TKL olanını aldım şimdi keyifle kullanıyor. Kendim de Asus NX wireless kullanıyorum, çok memnunum ufak tefek sorunlar yaşattı ama memnunum. Bluetooth kablo ve 2.4ghz geçiş tuşu hassas temassızlık yaptı biraz da sert ileri geri çektim herhalde L tuşunda da çift basma oluştu. Servise gönderdim. Çift basma sorunu yok dediler. Tuşa da bişey yapmamışlar sorun yok diye. İyice temizledim çift basma düzeldi. Bağlantı değiştirme tuşu arada algılamıyor ileri geri oynatıyorum hafif arada bütün bunlara rağmen yine de öneririm malzeme kalitesi basış hissi ise güzel. Asus ve Corsair modellerini seviyorum. Genel tecrübem böyle Asus'la bilgin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı