temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.541 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Ekim 2023 #31 Optik değil birinin anahtarları sanırım.
RootTR Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 368 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #32 temmuzz dedi: Optik değil birinin anahtarları sanırım. Genişletmek için tıkla... Sizin bana başta attığınız link hangisi peki? Çünkü Corsair sitesinde bile ayrı ürünler yok ondan sormak istedim Bu sizin önerdiğiniz, benim de almak istediğim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ürün Kodu: CH-910941A-TR Bu da kafamı karıştıran model, fazladan RGB yazıyor sadece, ille elli çeşit üretecekler... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ürün Kodu: CH-9109410-TR Son düzenleme: 24 Ekim 2023
temmuzz dedi: Optik değil birinin anahtarları sanırım. Genişletmek için tıkla... Sizin bana başta attığınız link hangisi peki? Çünkü Corsair sitesinde bile ayrı ürünler yok ondan sormak istedim Bu sizin önerdiğiniz, benim de almak istediğim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ürün Kodu: CH-910941A-TR Bu da kafamı karıştıran model, fazladan RGB yazıyor sadece, ille elli çeşit üretecekler... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ürün Kodu: CH-9109410-TR