Maksimum 5000 TL sistem toplama

mertvuuk

Centipat
Arkadaşlar merhaba Twitch'de yayınlara başlayacağım ama öyle ahım şahım olmayacak profesyonel olmayacak yani. Oyun ve yayın için.

Not: Ekran kartı NVIDIA olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 TL'ye yayın için biraz zor ama sana AMD Ryzen R5 2600X'i işlemci için önerebilirim ekran kartı ve anakart için indirim kovalaman gerek.

Tabi eğer yine indirimde denk getirebilirseniz, R7 2700X hem render işlemlerinde hem de yayın gibi ve aynı anda oyun gibi çoklu işlemlerde çok iyi iş yapıyor. Oyunlarda da ısınma problemi yaşatmıyor stock soğutucusu gayet başarılı.

Bu sistem içinde bulunan kartın devir problemi var sanırım hocam.Nedenini bilmiyorum ama bir de teknobiyotik bana çok naylon bir yer gibi geliyor.Özellikle youtube paylaşımları vs.Bu benim görüşüm tabi ki,kusuruma bakmayın baltalamak için yazmadım.
Benim tavsiyem,itopya'da geforce sistemleri var.1660super Tuf'lu ve teknoqueen sistemi var bir de hata var fiyatlandırmasında su an,düzeldiğinde ona da bakabilirsiniz.

Ben o kartın bir sorununu görmedim ve her seviyede ve markada sorun olabilir ama bu hepsinde olucak diye bir şey yok tabiki kronik sorunlu olanlar dışında onun haricinde Teknobiyotik'den daha 2 hafta önce arkadaşım için Ryzen 3600 ve RX 5700 XT bulunan bir sistem dizdik ürünün ulaşımından ve ürünün kendisiyle ilgili hiçbir sorun yaşamadık oldukça ilgiliydiler.

Bu sistemde şu şekilde değişiklikler yapın:

Anakart olarak Biostar B450MH olanı tavsiye ederim. Stokta yok fakat fiyat konusunda fikir edinmeniz için ekledim bunu. Aralarında 113 TL gibi bir fark var. 4540 TL civarına geliyor öyle olunca.

SSD çıkardım, kronik sorunlu. Başka siteden bütçenize göre 480 GB SSD veya 240 GB SSD + 1 TB HDD alabilirsiniz.

İsterseniz SSD'den kısarak ve biraz daha fiyatı arttırarak 2700X seçebilirsiniz.

Bende uzun zamandır bunu düşünüyorum alacagım bu sistemi.

Aynen Teknobiyotik'de satılan ekran kartlarına güvenmiyorum ama sadece ekran kartına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…