Maksimum 5000 TL TKL klavye önerisi

Bütçe
5000

krisptfeil

Hectopat
Daha fazla  
Belirttiğim gibi maksimum 5000 TL bütçem var TKL bir klavye istiyorum hem kaliteli ve performans klasında olsun istiyorum ve uzun süre idare edebilecek Wireless bir klavye istiyorum.

Belirttiğim gibi maksimum 5000 TL bütçem var TKL bir klavye istiyorum hem kaliteli ve performans klasında olsun istiyorum ve uzun süre idare edebilecek Wireless bir klavye istiyorum.

Çıkartabilirsen bütçeni buyur.

Sizden tek ricam Wraith W75 gibi kalitesiz şeyleri almayın. Sosyal medyada onları çok öven var ama balon bir marka.

Çıkartabilirsen bütçeni buyur.

Sitede tükenmiş gözüküyor bir alternatif sitesi var mı?

Sizden tek ricam Wraith W75 gibi kalitesiz şeyleri almayın. Sosyal medyada onları çok öven var ama balon bir marka.

Sizin bir öneriniz var mı hocam?

En son deadzone gibi sorunları vardı hallettik diyorlardı ne kadar doğru bilemem kullanmadım. Ancak Wraith'in sitesinden başka markalar gayet iyi.

Sitede tükenmiş gözüküyor bir alternatif sitesi var mı?

Sizin bir öneriniz var mı hocam?
1740227548103.png

Tükenmemiş.

Tamamdır teşekkür ederim hocam alacağım, başka bir öneriniz varsa yine yazabilirsiniz.
Hocam başka önerim olmaz galiba çünkü mükemmel bir klavye. Manyetik switch ömürleri fazla oluyor yıllarca kullanırsınız.

Hocam Akko mod 007b he(hall effect) var bende Wraith'den aldim 3 gun once arkadasimda Wraith W75 var kiyaslama yaptik cok cok daha ustun ona gore(bizce tabii) ben memnunum siparisi verdigin gun icerisinde kargoya veriyorlar ertesi gun eline ulasiyor tabii sipariş verdigin saatler mesai saati icerisinde olmali ayni zamanda oturdugun sehrinde etkisi var :D
Kesinlikle uzecek bir klavye degil, ben bayağı bayağı alistim tactile istiyordum ama manyetik aldim tactile de elim yorulur diye kesinlike istedigim gibi, sadece tactiledeki o Click sesi bunda yok, yani var da cok az, etrafinda hiç ses yokken duyabilirsin ancak tabii boyle bir klavyeden Click sesi beklemek mantiksiz, tavsiye ederim.

Hocam Akko mod 007b he(hall effect) var bende Wraith'den aldim 3 gun once arkadasimda Wraith W75 var kiyaslama yaptik cok cok daha ustun ona gore(bizce tabii) ben memnunum siparisi verdigin gun icerisinde kargoya veriyorlar ertesi gun eline ulasiyor tabii sipariş verdigin saatler mesai saati icerisinde olmali ayni zamanda oturdugun sehrinde etkisi var :D
Kesinlikle uzecek bir klavye degil, ben bayağı bayağı alistim tactile istiyordum ama manyetik aldim tactile de elim yorulur diye kesinlike istedigim gibi, sadece tactiledeki o Click sesi bunda yok, yani var da cok az, etrafinda hiç ses yokken duyabilirsin ancak tabii boyle bir klavyeden Click sesi beklemek mantiksiz, tavsiye ederim.

Hocam bende bugün sipariş verecektim tam da stock bitmiş.

Hocam stok gelir mi yoksa böyle bir klavye buldum özellik olarak dolu gibi gözüküyor öneriniz varsa başka yardımcı olursanız sevinirim. NuPhy Air60 HE Mekanik Klavye (Manyetik Switch)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı