Maksimum 5000 TL TKL klavye önerisi

Bütçe
5000
Hocam her sitenin hatası vardır zaten. Ancak garanti olarak daha iyidir zaten yıllardır sektördeler.

Hocam sizin bir önceki önerdiğiniz ile arasında çok bir fark var mı yoksa stok falan gelirse ondan alayım.

Hocam her sitenin hatası vardır zaten. Ancak garanti olarak daha iyidir zaten yıllardır sektördeler.

Benim gösterdiğim klavye ile arasında bir tık fark var gibi hocam ama bu klavye daha mı kalitelidir internette araştırdığımda iyi demişlerdi ama?

Son düzenleme:

Çok fark yok zaten aynı serinin ürünüler. Renkleri falan farklı sadece bir de switchleri.

Akko mod 007b he santorini yi Wraith direk siteden kaldirmis kardes stok tukendi diye bir şey yazmiyor stoğu biten klavyelerde ya on sipariş acik ya da stok tukendi yaziyor, bunlar direk siteden kaldirmis. @egemebbnin attığı klavye pişman etmez emin ol

Akko mod 007b he santorini yi Wraith direk siteden kaldirmis kardes stok tukendi diye bir şey yazmiyor stoğu biten klavyelerde ya on sipariş acik ya da stok tukendi yaziyor, bunlar direk siteden kaldirmis.

Evet fark ettim.

Çok fark yok zaten aynı serinin ürünüler. Renkleri falan farklı sadece bir de switchleri.

Hocam size son bir sorum olacak bu klavyeler hakkında sipariş vereceğim artık kararlaştırdım. Sizin önerdiğiniz klavye ve bu klavye arasında kaldım. Bu klavyenin kasası alüminyum diye aklımda sorun kaldı. Sizce çok bir fark olur mu? AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Son düzenleme:

Benim önerdiğimin kasası da alüminyum değil miydi? Çok fark yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…