Maksimum 7000 TL ekipman önerisi

sydk12

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Rahat bir koltuk, bir oyuncu kulaklığı ve bir klavye arıyorum. Yapacağınız seçimler bütçemi çok geçmesin. Az ise sıkıntı olmaz. Alacağım ürünlerde kriterleri aşağıya yazıyorum.

Klavye:
- Sessiz Switch olsun.
- TKL model olsun. (%60 ve üstü için daha iyi önerileriniz varsa bakmak isterim.)
- RGB olsun.

Kulaklık:
- Mümkünse kumaş ped olsun. (yazın bana sıkıntı çıkarmasını istemem açıkçası.)
- Mikrofonu çıkarabilir olsun. (bu olmasa da olur)
-Mikrofonu sabit olmasın. (Void Elite'deki gibi yani)

Koltuk:
- Koltuğa açıkçası tam olarak karar veremedim.
- Rahat olması benim için en önemlisi ofis veya oyuncu fark etmez.

(Abim de kullanacak ara sıra koltuğumu 170-180 arası boy 90-100 kilo arasına da uygun olsun.)A

Bütçem bunlar için toplam 7000 TL. Çok azıcık daha çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. (eğer F/P ürün varsa onlar da olur. Eğer mümkünse kalmasını da isterim yani )

@550519 @BehzatAmirim @Reavenn @BerkayZ87 hocalarım önerilerinizi bekliyorum ve size iki sorum daha olacak.

-Anakartım Gigabyte H610M-H ve yanlış bilmiyorsam ALC897 ses kartına sahip. Sizce alacağım kulaklığın tam performansını almak için ses kartı alınır mı?
- Aklımda kulaklıkta forumda popüler olmayan skullcandy slyr ve Fifine H6 var. Sizce nasıllardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye Redragon K552, kulaklık olarak Blackshark V2 SE, SteelSeries Nova 3, Skullcandy Slyr Pro-Slyr, SteelSeries Nova 1 olabilir. Koltuk hakkında piyasaya fazla hakim değilim.

Klavye Redragon K552, kulaklık olarak Blackshark V2 SE, SteelSeries Nova 3, Skullcandy Slyr Pro-Slyr, SteelSeries Nova 1 olabilir. Koltuk hakkında piyasaya fazla hakim değilim.
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Peki önerdiğiniz kulaklıklar içerisinde bir sıralama yapacak olsaydınız nasıl olurdu ve siz hangisini alırdınız?

@550519 @Reavenn @BerkayZ87 7 hocalarım önerilerinizi bekliyorum.

Hocalarım ek olarak bir sorum daha olacak. Sizce Blackshark V2 ye 3000 TL vermek mantıklı mı?
V2 X yeterli gelmezmi?

@550519 @Reavenn @BerkayZ87 7 hocalarım önerilerinizi bekliyorum.

Hocalarım ek olarak bir sorum daha olacak. Sizce BlackShark v2'ye 3000 TL vermek mantıklı mı?
V2 X yeterli gelmez mi?

Neden kimse cevap vermiyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…