muhammed fahri erdem Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Aklımda 3 klavye var. Razer BlackWidow V3 TKL, SteelSeries Apex 3, Razer Ornata Chroma V2 var. Başka klavyeler önerir misiniz, önerdiğim klavyelerden hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2021
Aklımda 3 klavye var. Razer BlackWidow V3 TKL, SteelSeries Apex 3, Razer Ornata Chroma V2 var. Başka klavyeler önerir misiniz, önerdiğim klavyelerden hangisini almalıyım?
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #2 Apex 3 ve Ornata Chroma V2 önermem çünkü o fiyata membran klavye alınmaz. Blackwidow V3 TKL alınabilir ancak ben sizin yerinizde olsam bunu alırdım. Corsair K60 RGB PRO Cherry MX Low Profile Speed Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K60 RGB PRO Cherry MX Low Profile Speed Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-910D018-TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Apex 3 ve Ornata Chroma V2 önermem çünkü o fiyata membran klavye alınmaz. Blackwidow V3 TKL alınabilir ancak ben sizin yerinizde olsam bunu alırdım. Corsair K60 RGB PRO Cherry MX Low Profile Speed Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K60 RGB PRO Cherry MX Low Profile Speed Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-910D018-TR ITOPYA'da. www.itopya.com