Maksimum 850.000 TL'ye araba önerisi

Merhaba. Bence günlük kullanımı sık sık olacak ve kısa mesafede km yapacaksanız japon ve kore araçları bir tık ön plana çıkar. Auris, corolla veya fd6 civic olabilir fakat 20k falan harcayıp toplamanız gerekebilir bu araçlarda çünkü eski ve yıpranmış araçlar sonuçta bu fiyatlara alınacak her araç. Focus 3.5 her ne kadar kendim de kullansam da benzinlisini önermem açıkçası pek gitmiyor ve yakıyor. Sorunsuz ve yeni olsun derseniz de 1.0 tce cliolara bakabilirsiniz. manuel 1.0 clio yeni ve sorunsuz olur fakat özellikli olmaz ama daha eski güze duran araçlarda da biraz daha alınca bakım yapmanız gerekebilir. Bunları siz düşünürsünüz fakat kesinlikle şu araçları ALMAYIN bence: 1.6 atmosferik megane, 1.4 egea, 1.4t astra, peugeot veya citroen .

2020 1.4 T Astra J aracım var. O fiyatlara 2020 model temiz bulunabilir. Öyle görsel olarak genç işi değil ama kaliteli ve model olarak daha yeni araba olarak bakılabilir. Sorun çıkarabilir diyorlar ben çok takmadım aldım. Sadece lastik sensörü sorunu yaşıyorum. Arada göstergede basınç değeri -- oluyor 2 3 dk sonra düzeliyor. Yakıt olarak İstanbul'da Maltepe Kağıthane arasında işe giderken ve hafta sonu İstanbul içinde kullanıyorum köprü trafigi vs 8.5 - 9 litre gösteriyor. Bugün hesapladım kmde 4 lira yakıyor.

Genç işi dursun falan diyorsan 2015 Golf - leon MK3 - 3.5 gibi bir duruşu yok. Tuning ya da after market olarak oynamak istersen Astra'da öyle çok bir şansın yok. Düz araba la işte modundaysan alınır.

+Artıları yol tutuş ve güvenli bir hissi var
+ Rakiplerine göre 2009 - 2020 arası üretildigi ve eski kasa olarak satıldığı için ucuz.

-Leri Kasa tipi ve iç mekan 2009 da üretildigi için eski duruyor.
-After market - tuning vs yok.
-Bir VW konforu yok. Hadi onu VW'den daha iyi yol tutuyor diye dengelenir.
-Otomatik olacaksa bir DSG hızı bekleme yavaş vites geçişi.
-VW grubuna göre bir tık fazla yakıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…