Maksimum 850 bin TL'ye araba önerisi

sinOpro1

Hectopat
Daha fazla  
Öğrenciyim üniversiteye gitmek için alıyorum biraz gösterişli olursa iyi olur BMW vs. yakıtı da 6.5 lt geçmediği sürece olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenciyim üniversiteye gitmek için alıyorum biraz gösterişli olursa iyi olur BMW vs. yakıtı da 6.5 lt geçmediği sürece olabilir.
Premium markaların servis, bakım maliyetlerini karşılayabilecek misin? Örneğin; sık karşılaşılan tahrik hatası aldığında 25-30K bütçen var mı arabayı yaptırmak için?

Corolla diyecektim BMW görünce bir şaşırdım aşağıdaki arkaadaş gibi aynı soruyu soracağım bende masrafları vs. karşılayabilecek misiniz?

Premium markaların servis, bakım maliyetlerini karşılayabilecek misin? Örneğin; sık karşılaşılan tahrik hatası aldığında 25-30k bütçen var mı arabayı yaptırmak için?

Hocam orada BMW derken biraz gösterisli olmasını kastetmiştim ve masraflarını o kadar fazla olursa karşılayamam. Öneriniz nedir?

Şöyle bir ilan buldum ancak pek inandırıcı gelmedi, eğer doğruysa gerçekten düşünülebilir. Bir görüşün derim.
Hocam bu tür 2006 bir araba alacağıma 0 Clio bakarım. Orda bmwden kastettigim biraz gösterisli bir araba olmasıydı teşekkürler.

Hocam VW CC nasıldır o fiyat bandında?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…