Maksimum altyapı hızını öğrenmek

mertcan.dmn81

Hectopat
Türk Telekom kullanıyorum VDSL modemim var 16 Mbps internet alıyorum bunu 35Mbps'ye kadar yükselteceğim fakat altyapımın maksimum ne kadar desteklediğini göremiyorum. Hangi siteye girersem gireyim desteklenmiyor diyor öğrenmem için başka bir yol var mı acaba?

TurkNet üzerinden altyapı sorgulanabilirsiniz.

Adresinizde TurkNet özgür iletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. ( sonuç böyle oluyor her sitede )

Adresinizde TurkNet özgür iletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. ( sonuç böyle oluyor her sitede )
Türk Telekom'un kendi sitesine bakar mısınız?

Modem arayüzüne girin ve DSL istatistiklerinden Max download değerinize bakın.

Bu oluyor galiba.
Türk Telekom'un kendi sitesine bakar mısınız?

Orada da aynı sonuç.
Modem arayüzüne girin ve DSL istatistiklerinden Max download değerinize bakın.

18Mbps gözüküyor 24 Mbps internet paketi alsam sıkıntı olur mu? (Modemin üzerinde VDSL2 300 Mbps yazıyor)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Şu an kullanabileceğiniz en düzgün paketi kullanıyorsunuz. VDSL için ya altyapınız yok ya da port yok, o yüzden siteler sonuç veremiyor zaten. Modemin üstünde yazan değer önemsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…