Maksimum puan İncehesap'ta nasıl kullanılır?

Makaleler
1
Gaming gecesinden işlemci alacağım. İncehesap ekim kampanyasından maksimum kartıma 1500 ₺ MaxiPuan yatmış (31 Ekim'de yatacaktı puan, şu an gözüküyor).
Sorum şu: Alacağım işlemciyi 3 taksitle almayı düşünüyorum ve bu puanı da kullanmak istiyorum ( örneğin işlemci sepette 14 bin ₺ - 1500 ₺ puan düşünce = 12.500 ₺ son ödeme tutarı ). Nasıl yapabilirim bilginiz var mı? Sepete ekleyip ödeme yap dediğimde herhangi bir puan kullanım alanı çıkmadı. acaba taksitten dolayı mı?

Son düzenleme:
Pazarama'ya kupon olarak aktarırsan işini görebilir belki, 1 puan 1 TL idi en son.

Bir bakayım dediğiniz gibi. Olmadı marketlerde geçiyorsa oralarda değerlendiririm. Tüm puanları tek seferde kullanma zorunluluğu yok değil mi? Örneğin Migros'tan 500 ₺'lik ürün aldım, puan olarak 500 çekiyor geriye 1000 ₺ kalıyor gibi.

Maalesef MaxiPuan bir hayal kırıklığı. Bankalar puan için kasacağına peşin fiyatına taksit sayılarını artırsa çok daha iyi.

Birader 7800x3D alacaktı, Amazon'da 14.600 ₺, İncehesap'la yaklaşık 1000₺ fark ediyor ( geçen gaming gecesinde 13.800 e mi ne düşmüştü sanırım ) ama en azından tüm kartlara vade farksız 6 taksit sunuyor. Buradan almak daha mantıklı geldi.

@ExellionTR Pazarama'ya tüm puanları bakiye olarak atıp oradan harcıyorsunuz diye biliyorum, kademeli olmayabilir. Gerçi puan aktarırken soruyor ne kadar aktaralım diye.

Teşekkürler desteğiniz için. İş Bankası'ndan / maksimum kart için hesap açarken Pazarama için de mail gelmiş, sanırım otomatik hesap da açıldı. Şifreyi sıfırlayıp hesaba erişince bir kontrol edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…