Malatya için ISS önerisi

Hocam bende adıyamandayım. Türk Telekom mağduru idim şu son 2 haftaya kadar. TurkNet'e geçiş yaptım ve aşırı memnunum ne hız düşüşü ne de oyunlar ping artışı gördüm. Valorant'ta 35 ping üstüne çıkmadım Adıyaman gibi bir yerde. 85 TL ödüyorum 35 Mbps download 6 uploadım var. Altyapım Max bu kadar destekliyor. Eğere altyapın iyi ise 10 TL fark ile 100Mbps'ye kadar hizmet alabilirsin. Tek kötü yanı müşteri hizmetleri yok onun yerine uygulamadan arıza kaydı bırakabiliyoruz ve işe de yarıyor 1 2 saat içinde halloluyor sorunun. Haa pek bir önemi yok ama benim kodumu kullanarak ikimizede 1 ay bedava internet sağlayabilirsin. Reklam vs değil yanlış anlama.Kodum bu YOK28GE26ADH.

TurkNet iyi değil diyorlar bir süre sonra sıkıntı çıkıyormuş.

Ben Malatya'da yaşıyorum. TürkNet kullanıcısıyım. İlk bağlamada VDSL2 yerine ADSL bağlantı vermişlerdi. 2-3 gün baya aramış, uğraşmıştım. Onun dışında çok sorun yaşamadım 1-2 yıldır kullanıyorum. En fazla 3-4 defa destek talebi açmışımdır.

35 VDSL paketi öneririm, ADSL altyapınız bulunsaydı TT devam edin derdim ADSL için diğer firmalarda ki performans bence daha düşük.
Fakat 35 için TT 130 TL istiyor bence çok tuzlu bir rakam.
Komşularınıza ve araştırmanız sonucu en iyi kararı siz verebilirsiniz, tabi ki en önemli faktör altyapınız.

Malatya da NetSpeed iyi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…